středa 31. října 2018

Gyros prodej

Gyros prodej

Jsme specialisté na kebab. Naše firma se zabývá prodejem gyros grilů, příslušenstvím, prodejem masových produktů a vybavováním provozoven již více jak 10 . Naše firma se víc než let aktivně zabývá velkoobchodním a malobchodním prodejem kebabu a příslušenství. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kebab vyrábíme vlastní recepturou ověřenou dlouholetým prodejem ve fastfoodech v ČR. Doner kebab vyrábíme ve více provedení,přímo na přání zákazníka. Stroje - Gyros bazar.


Prodám nový,výkonný,profi elektrický gril na gyros ,lopatku. Duvod prodeje nevhodna velikost. Pronájem grilů pro Vaši provozovnu. Vše pro kebab a gyros. Hledáte gyros masa na?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Směs koření na přípravu tradičního gyrosu , ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího . Běžná cena ‎: ‎2Kč (EUR) Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎1Kč (EUR) Naše cena bez DPH ‎: ‎1Kč (EUR). Kebab je hitem v celé Evropě včetně České republiky a jeho popularita roste. Na území Evropské unie se každý den sní až 5tun kebabu.


Gril na gyros neboli gyros gril či gril na kebab. Nabízíme profi elektrický i plynový gril na gyros na přípravu gyrosu a kebabu, velmi oblíbeného jídla. Ostatní potravinářské stroje - gril na kebab gyros , nabídky - prodám, prodej , inzerce.


Potraviny ve stánku Gyros u ústeckého Möbelixu proto hygienici nařídili zlikvidovat. Prodejce čeká finanční postih. Ve znečištěném úložném . Gyros Pro přípravu typického pokrmu řecké kuchyně z různých druhů masa opékaných na grilu. Podává se s omáčkami, např.


AKCE stánkový prodej - další zboží níže v kat. Možnost nastavení vzdálenosti špízu od topných těles. Regulace na poloviční nebo . Kuřecí gyros - deteilní popis.


Profesionální elektrický nůž na gyros -kebab(snadno krájí vepřové a kuřecí masa) Denní kapacita až kg masa. Nůž je konstruován pro profesionální využití s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky