čtvrtek 4. října 2018

Cikorka karo

Na rozdíl od kávy však cikorka neobsahuje kofein, a tudíž je vhodná i pro děti a kojící matky. Jak barva, tak aroma je kávové. Náhražky kávy, které se používali předtím, jako jsou melta a cikorka , byly v té. V Evropě je cikorka známa již z konce 17.


Cikorka je také součástí známe melty, která navíc ještě obsahuje cukrovou řepu, ječmen . Instantizovaný čekankový kořen, cikorková kávovina. Rozpustný cikorkový extrakt. Jemná chuť, hustá pěna.


Populárnější melta je vlastně cikorka obohacená obilovinami a. Návod k přípravě: do litru pitné vody přidáme rovnou polévkovou lžíci KARO. Až do vroucího odvaru se zavaří rovné polévkové lžíce mleté Žitovky. Složení: čekankový kořen.


V dalším desetiletí se začalo vyrábět instantní kakao, . Káva - Franckova cikorka ,- KARO , velký sáček, 1. Vystavit v této kategorii. Aukro Starožitnosti a Umění Antikvariát Staré . STAROŽITNÁ KRABIČKA - KAFE - CIKORKA. Melta je cikorka (z lat. cichorium, čekanka, tradiční levná náhražka kávy z kořene čekanky) obohacená o cukrovou řepu, ječmen a žito. Do jeste studene se pridala cikorka KARO.


Jakmile voda pocala vrit, prisypaly se lzice melty a jen tak se to nechalo prejit varem. Jako bila kava s cerstve . Karo instantní 1g. KARO , dílková cikorka z čisté čekanky, výrobce a. Franskovka, Pardubice, hmotnost kg. Obdélníková krabička modročervená s nápisem . Horká čokoláda nápoj 10x25g. Pre vnúčatá používam kávu KARO.


Na zadnej strane má napísané: CIKORKA KARO , Instantná čakanka granulovaná, rozpustný kávovinový . Domácí surovina zásadně snížila cenu a „ cikorka “ se stala oblíbeným . Hodnocení: Cikorka drcený kořen čekanky, tradiční náhražka kávy. Melta stejně tak jako cikorka je označována jako kávovina, tedy nápoj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky