čtvrtek 4. října 2018

Vypouštěcí hadice k pračce indesit

Větší průměr gumové koncovky pro nasazení na pračku. Originální náhradní díly na pračky INDESIT. Indesit , Ariston, Baumatic. Cena bez DPH, 3Kč. Návod k instalaci a obsluze.


Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si. Pračka příliš vibruje během ždímání. Buben nebyl správně uvolněn během instalace. Odstraňte zajišťovací šrouby (viz strana 4). Od bodů připojení pračky k různým komunikacím k jejímu tělu by nemělo být více než m. To platí zejména pro kanalizaci.


Záruční doba: měsíců . Vypouštěcí hadice pro pračky. Přečtěte si, proč nakupovat. Přívodní hadice 5m E2WII350A2. Popis pračky a zahájení pracího programu, 6-7.


Připojení vypouštěcí hadice. Není to sice pěkné na pohle . Přesvědčte se, že vypouštěcí hadice není přehnutá,. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Bílá technika - Pračky. Kde najdu výrobní štítek?


Po de nitivní instalaci pračky musí zásuvka. Hadice pračková vypouštěcí m. Dále se podrobněji podívejte na diagnostické kódy. Aby se zabránilo vniknutí vody z auta, měla by být vypouštěcí hadice umístěna . Pro připojení pračky k rozvodu vody používejte jen. Předpokládejme, že jste si koupili pračku a vypouštěcí hadice byla krátká , . Použité hadice se nesmí znovu použít.


Součástí balení je přítoková a vypouštěcí hadice. Poruchy a způsob jejich odstranění Může se stát, že pračka nebude fungovat. Rozbalení a vyrovnání do vodorovné.


U vypouštěcího čerpadla, hadice může dojít k ucpání, ale filtr je nejčastěji ucpaný. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Délkově nastavitelná vypouštěcí hadice ELECTROLUX RETRACTHOSE vhodná pro pračky a myčky na nádobí.


Odesíláme je přímo z AEGu! Pokud vypouštěcí hadice propouští vodu ve spoji s jednotkou nebo na výstupu do kanalizace, zkontrolujte těsnost její instalace a nepřítomnost zalomení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky