pondělí 22. října 2018

Parmička siamská prodej

Mořská akvaristika a sladkovodní akvaristika, akvarijní ryby. Zajistíme pro Vás mořské i sladkovodní akvárium a potřeby pro akvaristy. Parmička siamská , Parmoun siamský.


Původ: Asie: Thajsko, Sumatra . Chov ‎: ‎Snadný Biotop ‎: ‎Asie Délka života ‎: ‎Dožívá se až let Snášenlivost ‎: ‎Klidná, mírná rybka, která se výb. Společenská mírumilovná rybka, zbavující akvarium řas a zbytků potravy. Zverima › videos › na-prodej-parmička-siamská-c. Používá se spíše novější český název parmička siamská , ale myslím, že ji stejně každý. Bohužel jsme zjistili, že maj páry vousků, takže podvod či prodej od . Sháním alespoň 3ks parmicky siamské.


Nabízím vlastní odchovy parmičky mechové, krásně zbarvené. V kategorii: Živočichové. Ahoj,mám v akva- parmičky siamské,po zlikvidování řas se mě také pustily do mechu,totálně ho . Neregistrovaný uživatel napsal(a): Zdravim,dostal jsem doporučení,pořídit si tyto parmičky na odstranění štětičkové řasy. Máte,prosím-někdo zkušenosti s těmito . Online prodej Ryby C . Zdroj pinu zoo- prodej. Známý požírač a likvidátor řas.


Siamese algae eater - siamský. L Další sladkovodní rybička(podle latinského názvu) - parmoun siamský. Od pohledu bych dal do jedné nádrže tetry a paví oka, do jiné nádrže kančíka, parmičku a skaláru, raky nevím.


Crossocheilus siamensis. Pokud to bylo na mě,tak já měl na mysli prodej těchto ryb ve Sklorexu,že je tam asi. Ona ta parmička s tím sumečkem je dost profláknutá,ale vláknoploutvý. PANGASIUS HYPOPHTHALMUS (Pangas siamský , sumeček žraločí), který . Topy - a - trička - parmička - siamská - adidas - Originals - Top - šedý - . R, Hlavní město Praha, Jihočeský, Jihomoravský, Karlovarský, Královéhradecký, Liberecký, Moravskoslezský, Olomoucký . V prodeji také krmiva a chovalské potřeby a pomůcky pro kočky, hlodavce, exoty a plazy. Pro stálé, registrované zákazníky nabízíme 5-ti slevu.


Vynikající hyacint ara papoušci na prodej Zobrazení: 397. Exotická serval karakal. Zeptej se v nějaké akvaristice na přísavky, co tam mají na prodej , a možná ti oni.


Skalár černý, zlatý, leopar zebra, amazon,koi neonka červená, tetra krvavá rasbora klínoskvrná parmička mechová čichavec perleťový ,super . Součástí je samozřejmě menší expozice teraristiky, doprovodný prodej. Veverka obecnáVeverka obecná chovVeverka obecná prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky