pátek 11. ledna 2019

Mospilan rybíz

Hostitelské plodiny: rybíz (josta), josta Ribes divaricatum × R. Působí jako neurotoxikant, tzn. Ach receptor v postsynaptické . Jde použít i mospilan. Mšice na rybízu - ZAHRADA.


MOSPILAN SP 50g - agromanualshop. Brambory agromanualshop. Insekticidní přípravek k hubení širokého spektra škůdců na ovoci, zelenině nebo na okrasných rostlinách.


Foto, Balení, Dostupnost, Cena, Klub, Košík. Hlavní použití přípravku Mospilan , dávkování a doporučená ochranná lhůta. Jistě jste se s ním již setkali. Velmi oblíbený, ale také velmi účinný insektici který systémově rozvede učinnou látku po celé rostlině.


Takže jsem vyzbrojená… okolo rybízu prášek proti mravencům, přímo na rybíz mospilan proti mšicím… do plodění ještě fůra času, ale dotaz: Mám ostříhat ty . Rybíz s klidem postříkejte, ale červených puchýřů na listech už se . Systémově účinný insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, . Biobit XL, Reldan EC, Mospilan SP, Calypso 480. Jahody a bobuloviny - angrešt, rybíz , vinná réva Ovocné dřeviny - jabloně, slivoně, třešně. Přípravek Mospilan SP působí jako dotykový a požerový jed.


Jakmile na jaře vyrazí listy rybízu, netrvá dlouho a vrhnou se na ně. Je lhostejné, zda jde o bílý, červený nebo černý rybíz , potýkají se s nimi všechny druhy. Rybíz , angrešt a josta patří mezi nejzdravější a nejvděčnější ovoce.


O to více zamrzí, když úrodu zlikvidují nezvaní hosté. Jejich užití je možné po celou sezónu, . Mospilan SP - 2xg Ochrana rostlin Univerzální zkušený přípravek, který funguje proti většině škůdcům. The most efficient variant was Cocana 1. Na rybíz a angrešty přeletují koncem května. Charakteristika a pěstování.


V dubnu provádíme preventivní postřiky proti květopasu jabloňovému (Calypso, Mospilan ), proti padlí jabloňovému a strupovitosti jádrovin (Clarinet, Zato), proti . Pirimor, Mospilan ad. Popis a působení: Mospilan je systémově účinný insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení širokého . Mospilan SP, působí jako dotykový a požerový je je systémový (rozváděný po rostlině) dlouhodobý reziduální účinek,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky