úterý 8. ledna 2019

Rainbird esp rzxe

Rainbird esp rzxe

EPDM s duší,černá,textilní oplet. Hadice pro chladicí vodu. Nízkotlaká hadice pro páru. Vhodná k dopravě nasycené páry a horké vody. Použitá výztuha, oplet – textilní.


Rainbird esp rzxe

Pro všechny žehličky s vyvíječem páry. Dotaz na produkt Poslat známému Tisk. Eshop s komponenty pro stavbu strojů - Haberkorn. Pozor: Před použitím našich produktů s novými či nevyzkoušenými látkami anebo před použitím v ob lastech, které nejsou jasně uvedeny v . Z bezpečnostních důvodů a pro delší život. Přehřátá pára podstatně snižuje životnost hadice.


Pro použití v průmyslu, opravnách automobilů a ve zpracovatelských provozech. HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Položek k zobrazení: 5. Horkovodní hadice vhodná pro aplikace, kde je třeba, aby vnější plášť nebyl černý a nedošlo k znečištění prostor oděrem černého obalu. Bezpečnostný faktor hadíc na paru je vždy 1:10. Tlakové pryžové hadice - na páru.


Pre kompletizáciu hadíc s koncovkami je z . Zapomněli jste heslo? This site is protected by . Gumové hadice pro páru a horkou vodu. Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti.


Power Belt sro sa zaoberá s veľkoobchodným predajom pohonných mechanizmov: klinové a ozubené remene, remenice, reťaze a reťazové kolesá, ozubené . Naše webové stránky používají soubory cookie. Prohlížením našich webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Horkovodní a parní hadice - Konekt Pryžové, tlakové hadice s odolností teplotám. Do této skupiny hadic patří chladičové . Specializovaný eshop s technickými . Gumené hadice a koncovky pre paru.


Vodná para má destrukčné účinky. Môže spôsobiť poškodenie zariadenia, vážne zranenie alebo smrť obsluhy. Rádi Vám ušetříme čas při hledání vhodné alternativy k uvedenému produktu, který nemusí zcela vyhovovat Vašim představám a nenašli jste jiný vhodný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky