úterý 8. ledna 2019

Opravy motorových pil

Nářadí na opravy motorových pil. Toto speciální nářadí . Pozáruční servis provádíme pouze u řetězových motorových pil , křovinořezů, fukarů a plotostřihů v rámci SEZÓNNÍCH PROHLÍDEK – PO PŘEDCHOZÍ . Motorová pila servis Přelouč, Pardubice. V našem servisu provádíme pozáruční generální opravy a servis, včetně běžné údržby .

Je třeba si dá motorovou pilu do pořádku. Servis na motorové pily , údržba. Dále provádíme ostření řetězů motorových pil a ostření a vyvážení nožů travních sekaček.


V rámci opravy je možné objednat dovoz stroje(traktoru) do našeho . Prodáváme sekačky, pily , křovinořezy, travní zahradní traktory, štípačky dřeva,. Brousíme řetězy motorových a elektrických pil značek Stihl, Husqvarna, Oregon,. Jak opravit lištu motorové pily.

Přípravek na opravu vodící lišty i. Výbrus - opravy motorových pil. Prosím, zda se provádí výbrus-oprava válců u benzinových motor. Uživatelé motorových pil často kritizují svůj model, že nic nevydrží.


Prodej kvalitních řetězů značky OREGON pro elektrické a motorové pily. Provádíme servis značek Husqvarna, Solo, Dolmar, Jonsered a motorových pil všech značek. Prodej a opravy motorových pil a křovinořezů Stihl, sekaček a traktůrků Viking, postřikovačů Solo a nářadí Fiskars. Broušení řetězu motorových pil. Nabízíme školení bezpečnosti práce při . Zámečnické a soustružnické práce.


Zřízení živnosti - oprava motorových pil. Předmětem veřejné zakázky je dodávka motorových pil a křovinořezů dle potřeb zadavatele. Dodané stroje musí vyhovovat technickým . Opravy motorů motocyklů.


Tento příspěvek (zjistit adresu). Pánové, najdu někde u nás zastoupení a servis pil SOLO .

V souvislosti s omezením šíření koronaviru není aktuálně možné zaslat objednávku na dobírku, ale pouze platbou převodem. Děkujeme za pochopení. Jsme prodejna a půjčovna motorového nářadí. Prodáváme a půjčujeme pily , křovinořezy, sekačky nebo malotraktory.


Poskytujeme servis i opravy. Naše společnost se zabývá opravami řetězových pil, broušením řetězů do řetězových pil, broušením pilových pásů a pilových kotoučů. Kontrola způsobilosti ručně neseného stroje – motorové pily dle ČSN EN ISO . Dáte-li k nám Váš stroj na servis nyní, vyhnete se dlouhým čekacím lhůtám na jaře, kdy servis požaduje více lidí, než .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky