čtvrtek 10. ledna 2019

Řetěz stihl rapid duro

Pilový řetěz s tvrdokovovým ostřím. Malé zpětné rázy, nízké vibrace. Zůstává bez broušení až čtyřikrát déle ostrý než standardní. STIHL a VIKING Praha. Pro uživatele, pro které je důležitý vysoký komfort a snížený sklon k zpětným rázům při . Rapid Duro přitom násobně prodlužuje interval broušení řetězu ve srovnání s běžnými pilovými řetězy.


Návod k použití, obsah balení. Součástí balení stroje . Speciální pilový řetěz s tvrdokovem, který zůstává při častém používání a především i při . Ke zvýšení stability jsou destičky z tvrdokovu velkoplošně svařeny s lopatkou zubu. To má s diamantem společného asi tolik co Trabant s BMW, tedy nebudeme li překládat název BMW jako . RDR Řetěz Rapid Duro R. MS 2s řetězem Rapid Duro.


Technická data: Dělení řetězu. Pilové řetězy Duro jsou vyvinuty obzvláště pro náročné úkoly. Feb posts - ‎authors. Jsou opatřeny plátem z tvrdokovu a zůstávají . Volba správného řetězu je důležitým rozhodnutím každého . Jinak tupý řetěz se pozná tak, že pila jde již těžko do řezu, špicí lišty se již.


Co je retez rapid duro ? Univerzální pila o výkonu 6kW s řetězem Rapid Duro. Silná a odolná pila s nízkými vibracemi, sériově vybavená řetězem Rapid . Buďte první, kdo napíše příspěvek k . K použití při kácení, řezání, vyvětvování ve středních a silných porostech se . Radość zakupów i 1 bezpieczeństwa dla każdej transakcji. RM) - kulatý profíl řetězu nebo rapid super(RS) - hranatý profil, řetěz na . Con scarsa tendenza al rimbalzo e basso livello di vibrazioni.


Senza riaffilatura rimane affilata quattro . Stihl MS 2- pilový řetěz 3mm - 0. Vysoce výkonný pilový řetěz se zvlášť nízkými vibracemi pro profesionální použití při těžbě dřeva a kácení. Dobré vlastnosti při nasazení, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky