středa 9. ledna 2019

Nejlehčí motorová pila

Mezi největší přednosti této pily patří její váha, která je kila a tím se tato pila stává nejlehčí. Malá motorová pila s 2-taktním motorem, výkon HP, lišta HECHT cm. Mimořádně dobře ovladatelná s hospodárným motorem 2-MIX. Vhodná ke kácení a vyvětvování . Vůbec nejlehčí řetězová pila je od Makity a nevo Sachs. Bohužel je akumulátorová a tak na dlouhé řezání není.


Tudíž je vhodná pro profesionální výškové . Je nejlehčí motorovou pilu ve své objemové třídě - váží pouhých kg a disponuje výkonem kW. Akumulátor a nabíječka nejsou součástí balení. Tato pila s carvingovou lištou v základní výbavě je revolučním strojem mezi jednoručními pilami. Lehká motorová pila . Nejlehčí motorová pila na světě.


Oproti motorovým pilám jsou také méně bytelné. Za všech tří typů řetězových pil je tento v průměru nejlehčí. Systém startování Easy Start snižuje náročnost startování až o 60. Nový karburátorna studený start bez sytiče.


Speciální motorová pila , která vyniká díky unikátní konstruk…. Motorová pila Stihl MS 4C-M. Velmi výkonná a ve své třídě zdvihového objemu cm³ nejlehčí motorová pila s úsporným motorem STIHL 2-MIX vybavena HDfiltrem s velmi dobrou filtrační . Pila disponuje profesionálním . Převažuje k rukojeti, což je při řezání znát a tento fakt trochu znesnadňuje manipulaci.


Kupte si vysoce výkonnou pilu MS 462. S výkonem kW a délkou lišty cm. Nejnižší cena na IPLOTY. Jedná se o lehkou, výkonnou řetězovou pilu na prořezávání stromů ze.


Benzinová řetězová pila PS-222TH. Detailní popis produktu. Vysoce výkonná pila , která je nejlehčí ve třídě zdvihového objemu cm³. O pohon se stará úsporný motor 2-MIX.


Mezi standardní výbavu patří vysoce výkonné . CZK Profesionální pily Stihl - Arcadia Stihl Rakovník arcadia-pily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky