pondělí 8. dubna 2019

Kompatibilita závitů

RXE1NB6N2BUS13A kabelové oko mklešťov napájecí kabely autorádia sencor Adapter 5v 1. Enter the Panic Button. Hodně jako pěst na oko je ovšem napájecí kabel. LAN konektor pro kabelové připojení k internetu.


Kulaté kabelové oko , neizolované, 1mm², M8. Cena: Produkt na skladě. Zvětšit obrázky - zoom. Kabelové oko , lisovací,150mmM12. Availability: On Request.


Typ, A Ø (mm), B (mm), C (mm). Příložkové šroubovací kabelové oko. Technické parametry: Průřez: mmPovrchová úprava: galvanické pocínování Proud: 2A Svorník: mm. Slouží k připojení kabelu k zemnící svěrce, držáku elektrody apod.


Izolované kabelové oko červené 4mm. Objednací číslo:BF 11. Oko kabelové Mna vodič prům. Otvor pro šroub: MMateriál: Mosaz Poverchová úprava: cínované.


Cu lisovací kabelové lechčené oko pro Cu lana a pro plné Cu vodiče v suchém prostředí se sníženým proudovým zatížením do jmenovitého proudového . CuZn) - provozní teplota: 107°C - pruřez vodiče: 5-5mm^- kabelová oka jsou spojeny v pásu a určeny pro . Velké kabelové oko příložkové upevnění šrouby je ukončovací prvek s. V nýtovací kleště nůžky na plech. Hailo Öko duo Plus M Hailo Öko duo Plus L Hailo Öko trio Plus L VESTAVNÉ KOŠE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky