úterý 2. dubna 2019

Weber color line 2017

Weber color line 2017

Ochutnejte čerstvé těstoviny, mořské speciality a tradiční italská jídla. Nabídneme široký sortiment vín a alkoholu z Itálie. Děláme také skvělé snídaně. Restaurace Hotel TRIM Pardubice. Naše restaurace v Pardubicích vám nabízí příjemné a klidné prostředí.


Weber color line 2017

V klimatizované restauraci poskytujeme až 1míst. Prohlídka restaurace. Dnes si zasloužíte něco výjimečného. Zajděte s přáteli či partnerem na večeři do restaurace nebo na drink do příjemného baru.


Vyberte si z oblíbených i nových . Stylový, nekuřácký steak house v Pardubicích. DVOREK restaurace , Pardubice : See unbiased reviews of nejen DVOREK restaurace, rated 4. RESTAURACE UZAVŘENA DO ODVOLÁNÍ. Hospoda Plzeňka, má v Pardubicích svou dlouholetou tradici již z počátku 20. Během tohoto měsíce došlo ke změně provozovatele restaurace , obnově . Přijďte si k nám vypít jedno kvalitní orosené, podívat se na zápas, nebo jen tak se pobavit v příjemném prostředí.


Cartellone - První Mediterrané restaurant v tomto kraji umístěn v samém srdci Pardubic , v příjemném prostředí zelené zahrady ve stínu stoletých stromů. Pernštýnské náměstí 4. Jedná se o stylovou restauraci , kde se snoubí gastronomická kvalita s příjemným a klidným místem nedaleko historického centra města Pardubice. Penzion, restaurace a rozvoz pizzy. Jsme moderní rodinný penzion v klidné části Pardubic nedaleko letiště.


Ať už se vydáváte na služební cestu, rodinný výlet . Upravená hospoda na kraji Pardubic. Výčep, salonek, sál, zahrádka. Pravidelné akce v sále. Dle slov majitele se nejvíce pije to . Pod vedením manažera Daniela Matyáše a šéfkuchaře Petra Břenka její kuchařský tým od . Mezi restauracemi v Pardubicích nenajdete stylovější středověkou krčmu. Noblesní hradní ubytování Pardubice a okolí jedině Pod Kuňkou v Rábech.


Weber color line 2017

Týdenní menu v restauraci Šenk Pardubice. Vám oznamuje, že v restauraci Paluba nyní probíhá úprava interiéru. Její dokončení a zároveň znovuotevření.


Rodiny s dětmi rády navštěvují venkovní dětské hřiště s . Vážení hosté, vítejte v restauraci Pod Košem , která je součástí objektu Domu Kultury Dukla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky