úterý 23. dubna 2019

Cibule sturon

Sazečka cibule - Sturon. Středně raná odrůda velké, kulaté cibule žlutohnědé barvy vhodná k uskladnění. Nevybíhá, díky své pevné suché vnější suknici je tato. Produkuje ploše kulovité až kulaté cibule.


Cibule sturon

Vysoce výnosná odrůda, je vhodná pro dlouhodobé. Sturon se podobá odrůdě Stuttgart, ovšem má kulatější cibule a vyšší výnos. Zároveň dozrává o něco dříve než odrůda Stuttgart.


Velikost cibule sazečky je - 16 . Doba dozrávání: střední až pozdní. Má silné kořeny a tvrdou slupku. Slavin, cibule Sturon , brambory Dali, Kariera a Marcela. Vhodná k uskladnění až do jara, cibule má pevnou vnější suchou suknici.


Cibule sturon

Cibulky vysazujeme tak, aby konec krčku mírně vyčníval nad povrch záhonu. Jeho předchůdce byl známá cibulová odrůda zvaná Stuttgarter . Odrůda STURON je tradiční odrůda sazečky, žlutohnědé barvy. Je to odroda s vysokými výnosmi.


Slámovo žlté cibule sú veľmi trvanlivé a vhodné pre . Díky pevné vnější suknici je vhodná ke dlouhému skladování. Výnosná odrůda odolná vybíhání. Zboží není momentálně dostupné.


Tento produkt již není. SETTON se ale odlišuje lepší vyrovnaností cibulí. Výborná cibule s dobrou skladovatelností. Dobře se skladuje a má příjemnou ostrou chuť.


Pro dlouhodobé uskladnění musí být cibule plně dozrálá, a proto . Vždyť cibule je nepostradatelná v kuchyni při přípravě. Všetanu, Sturon a novou odrůdu rané cibule Signum. Sturon je jedna z tradičních odrůd žluté cibule. Cibuli sazečku je třeba před výsadbou skladovat na suchém, chladném místě.


Vysazuje se na slunném místě na jaře, když skončí mrazy. Velmi dobře skladovatelná. Rozmanitost cibule Sturon bez nadsázky lze označit za jednu z nejlepších pro pěstování v Rusku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky