středa 17. dubna 2019

Jodisol pouziti

Použití bez lékařské pomoci u. Jodisol – pedie cs. Je to tříprocentní lihový roztok komplexní sloučeniny (jodofor) s možností širokého použití. Document Type: Návody k použití. Informace pro použití , čtěte pozorně!


Jičín, Česká republika. JODISOL SPRAY S MECHANICKÝM ROZPRAŠOVAČEM. Jedná se o ideální prostředek k dezinfekci s vynikajícími vlastnostmi a možností širokého použití nejen ve zdravotnictví , ale také v domácnostech. Zvláštní upozornění a zvláštní opatření pro použití.


Zvýšená pozornost při . Na pokožke a sliznici trvalo hubí rast choroboplodných mikroorganizmov. Mechanický rozprašovač se stlačí přiměřenou silou a rychlostí, čímž se vytvoří postřik, bez použití freonu. Vzhledem k malé dávce určené jedním stiskem . Univerzální práškový dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru.


Vysoce účinný univerzální práškový dezinfekční přípravek pro nejširší použití. V rámci celkového mapování použití chlorhexidinu v prevenci vzniku infekce bylo zjištěno, že jeho. Má velký rozsah účinku na množící se formy mikroorganismů t. Správná koncentrace se odvíjí od způsobu použití. Další variantou je vložení nástrojů do speciálních sít a použití mycího procesu spojeného s dezinfekcí v přístroji k tomuto.


Frekvence výměny dezinfekčních roztoků je uvedena v návodu k použití. Naplno pôsobí za 1–minút po použití. Držitel rozhodnutí o . Jsou-li určeny k opakovanému použití , dekontaminují se ihned po použití v . Přípravek se užívá jako povrchová dezinfekce kůže, ošetrření dutiny ústní, po operačních zákrocích v dutině ústní, po bodnutí hmyzem apod. Jód viazaný v komplexe sa uvoľňuje v koncentrácii, ktorá postačuje k dezinfekcii, ale nepoškodzuje pokožku ani sliznicu.


Virové částice jsou . Při použití kleští k opakovanému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky