pátek 26. dubna 2019

Křovinořez vari 522hb

Dvoutaktní křovinořez s objemem motoru ccm je výborným pomocníkem na zahradu či do sadu. Pomůže Vám s vysekáním trávy v. Hledáte křovinořez s vyšším objemem motoru? Unsubscribe from VARI STROJE?


Kliková hřídel křovinořezu VARI 432HB a 522HB. Výkonný a spoľahlivý krovinorez s 2-taktný motorom. Objem motora: cm³. Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.


VARI 5Výkon motoru : Hp objem motoru : cm3. Video Test křovinořezu KC-4VARI - 9. Je vhodným doplnkom rotačných kosačiek v okrasných záhradách a bubnových kosačiek a mulčovačov v . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. PRACOVNY_ZABER: cm.


OBJEM_MOTORA: cm³. Benzínový krovinorez STIHL FS - predaj, servis, požičovňa, oprava, náhradné diely,. Křovinořez vari 522hb. Jarní prázdniny v aquaparku v Čestlicích nekončí. Akce Děti za korunu je prodloužena mimořádně až do konce.


TECHNICKÉ PARAMETRE Typ motora 2-taktný Výkon motora 1. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Vari křovinořez 5HB. Bubnová sekačka DS-521BiS AGATHA Typ motoru: BS 6BiS.


Nastavení řídítek:výškově. HB - HP - křovinořez benzínový. Při zakoupení stroje dostanete strunovou hlavu . Prodám křovinořez OLEO MAC 7T. Krovinorez Fs 1Stihl - Predstaveni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky