úterý 30. dubna 2019

Vodní rychlospojky

Velkoobchodní ceník na vyžádání pro zahradní centra, obchodníky a slevy pro realizátory při nákupu na IČO. Třícestný rozdělovač na hadici Heissner ZF 3s regulací…. Hadicový T-kus OASE pro připojení různých průměrů hadic. Včetně dopravy GLS v ceně 10Kč.


Dostupnost: do dnů. Pro nákup produktu se .

Vhodné pro hadici o průměru (coul):. Hadicové rozbočky, rozbočovače na hadice , rozdvojky , roztrojky hadicové - kompletní zahradní program. Zahradní hadice , Hadicové spojky, redukce, koncovky, rozprašovače, Zahradní. Hadicová rozdvojka mosazná Y s vnitřním průměrem mm. Cena s DPH: Kč 2 . Rychlospojky, rozdvojky , šroubení.


Vodotěsné spojení mezi hadicí a spojkami systému Original GARDENA System. Rozbočte, prodlužte nebo opravte svoji hadici pomocí správného konektoru. Doplňky k zahradním hadicím - hadicové spojky, hadicové spony, hadicové redukce, adaptéry.

Hledáte rozdvojka na zahradní hadici ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Možno zapojit hadice a regulovat. Materiál: pe, pp plast. Vsuvky s trnem na hadici. Rozdvojky s vnitřními závity. White line, postřikovače.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dvoucestná spojka na zahradní rychlospojky,spojka zahradních hadic. Spojka Claber na vod. Potřebujete radu od . Kvalitní rozdvojka vyrobaná z plastu vhodná na zahradní hadici.


Zahradní a víceúčelové hadice pro vaši zahradu v různých barvách. Přípojka hadicová mosazná vel. NBR těsněním pro uzavření rozdvojky nebo jiných rychlospojkových dílů.


Od prodejce TorriaCars.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky