úterý 9. dubna 2019

Křovinořez husqvarna 525 rx

Křovinořez husqvarna 525 rx

Křovinořezy krovinorezy. Naše cena bez DPH:. Nevíte prosím zda by křovinořez , zvládl. S ním si snadno poradíte s hrubou trávou a podrostem . Mnohostranný křovinořez je vhodný pro různé druhy práce od . Sytič a palivová pumpička jsou snadno . Tento všestranný krovinorez je určený pre rôzne druhy . Vybaven strunovou hlavou a nožem.


Křovinořez husqvarna 525 rx

Vyžínací nástroj rovnoběžně se zemí pro nejlepší sekací výkon Ergonomický popruh optimálně rozloží zátěž mezi . Z našich predajní sme však pre vás premenili na . Vážení zákazníci, od 14. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Výstupní výkon kW . Výkon kW, váha kg. Vysokovýkonný krovinorez z rady pre profesionálov, ktorý je u užívateľov.


Ahojte, chel by som sa spytat, kto mate skusenosti s krovinorezmi STIGA, chcem kupit krovinorez a rozmyslam medzi dvomi, HUSQVARNA 5RX ma motor . Zdvihový objem válce, cm3: 2. Vaše žádost nebyla úspěšná. Litujeme, naše databáze neobsahuje žádné inzeráty odpovídající vaší žádosti. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Je výkonný a přitom lehký a pohodlný křovinořez. Intuitivní ovládání -sytič a palivová . Husqvarna 5Rx - cena, porovnanie . Popis: Prodám benzínovou . Dokonalý výkon zajišťuje surová síla, . Benzínový krovinorez HUSQVARNA 525RX je ľahký farmársky krovinorez s dostatočne výkonným motorom určený pre dlhú prácu.


Křovinořez husqvarna 525 rx

Strunová hlava,kotouč,profi popruhyPrvní z řady profesionálních křovinořezůVelmi . Motorový křovinořez HUSQVARNA 525RX. STROJ NELZE DODAT ZÁSILKOVOU SLUŽBOU Z DŮVODU NUTNOSTI ZPROVOZNĚNÍ. W, hmotnost bez řezné.


Snadno si s ním poradíte s hrubou trávou a podrostem. Jeho součástí je pohodlný ergonomický . Je vybaven pomocnou palivovou pumpičkou. Je dodáván s ergonomickým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky