úterý 9. dubna 2019

Plastové sudy na víno

Plastové sudy na víno

Nabízíme plastové i nerezové sudy na víno. Objem sudů je v rozmezí od 10L až po 500L. Provádíme analýzu hroznů, moštů a . Potravinářské plastové sudy vyrobené z HDPE jsou vhodné na přepravu a skladování potravinářských tekutin například ovocné šťávy, džusů, kvasů a vína.


Plastové sudy na víno

Velmi lehký, stabilní, vhodný na burčák, kvašení i víno. Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno , prepravky a . Plastový sud s ventilem, zevnitř parafinovaný. Levné plastové sudy na víno typ OFF jsou určeny na skladování vína, moštů, ovocných šťáv a mnoha dalších potravinářských produktů. Sudy na víno a ovocné . Tvar sudu imituje klasický dubový sud a má rovnú podstavu pre zaistenie stability. Vnútorná stena sudu je . Soudky na víno jsou vhodné ke skladování vína, moštu nebo pálenek.


Manipulátor je vhodný na kovové nebo plastové sudy o objemu 2l. Upevnění sudu pomocí řetězu s automatickým. Filtrovat dle značky. Imitace dřevěných sudů.


Plastové sudy na víno

Predám plastové sudy 2l , 2l, l. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Inzerát byl odebran z . Nádrže jsou vyráběny z hygienicky nezávadného materiálu, který je certifikován pro styk s potravinami. Ponúkame záhradné plastové sudy na dažďovú vodu, potravinárske sudy vhodné pre víno ​​a mušty aj plastové sudy na sypké a pastovité látky používané v . Nerezové, plastové a drevené sudy , nádoby a nádrže na víno a mušt. Vhodný na víno a iné nápoje. Akcia - na vybraný tovar.


V čase oberačiek sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno , prepravky, putne na . Katalog Veselské služby. Popis: Prodam plastove sudy na vino imitace dreva 50L malo pouzivane. Barik 1- sud na víno 1l PARAFINOVANÉ SUDY z PE umožňujú jednoduchú údržbu suda. Mlýnkoodzrňovače, nerezové a plastové nádrže (uzavřené, s plovoucím víkem, na parafín a ochranou dusíkem), plastové kádě, dřevěné sudy na víno a destiláty.


Prodám plastové sudy na víno Zdarma. Uvedené ceny materiálů a sudů platí pro centrální sklad ve Veselí nad . Sud na víno plast 100L. IBC kontejnery, barely vše nové i použité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky