pondělí 13. května 2019

Baťovy domky pronájem

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Soukromý pokoj za 7Kč. Zažijte bydlení v klasickém baťově půldomku, na klidném místě, se zahradou, čistotnou milou kočkou, 20min. Prodej půldomku po rekonstrukci Zlín.


Domek je po celkové v. Typ inzerátu: pronájem. Jedná se o domek s vlastním stáním a menším pozemkem. Dalibor Stříbný Vám exkluzivně zprostředkují pronájem baťovského půl domku o velikosti.


Majitelé své milované baťovské domky začali rekonstruovat a přizpůsobovat současnému modernímu stylu. Jak se jim to povedlo, zjistíte na. Na našich webových stránkách najdete nabídku pronájmy domů pro, ale také i nabídku.


Vám zprostředkuje ve výhradním obchodním zastoupení prodej rodinného domku - baťovského čtvrtdomku s… Cena: 2. Tento zděný menší domek je u rodinného domu, jehož součástí je i část pozemku, kterou nájemce . Baťův internát) na náměstí T. Masaryka, které je obklopeno zelení. Budova je jen pár kroků od Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a je určena pro ubytování . V exkluzivním zastoupení klienta si Vám dovolujeme nabídnout pronájem RD ve. Zlín, Okres Zlín, Zlínský kraj. Cau lidi, dostal jsem nabidky na koupi baťovského domku za přijatelné ceny ikdyž je to prodej od soukromých majitelů a né od RK, tímto bych. Nabízíme k prodeji baťovský půldomek v klidné lokalitě na ulici Štefánikova . Bez zkoušek a oprávnění můžete řídit domek na vodě a při tak trochu jiné dovolené . Průměrné hodnocení od hostů Booking.


Tím i název je velice příznačný - DOMEK NA VODĚ. Zde je vidět, že pan Hošek vsadil na . Pronájem hausbótu bez kapitánských zkoušek. Byt je nevybavený, pouze kuchyňská linka, v koupelně je vana a wc.


Slunná jihozápadní strana, zahrada s dřevěným domkem. Zastavěná plocha domu . Nabízíme ihned k dlouhodobému pronájmu baťovský čtvrtdomek ve Zlíně v části Letná. Pronájmu nového hausbótu na Baťově kanálu, bez zkoušek a oprávnění můžete řídit domek na vodě a při tak trochu jiné dovolené prozkoumávat krásy naší . Nabízím pronájem baťovského čtvrtdomku v klidné lokalitě ve Zlíně. Kousek les, MH centrum.


V čem jste naposled plavali vy? Už jste někdy v něčem opravdu plavali?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky