pátek 31. května 2019

Shrnovač sněhu

Shrnovač sněhu

Pracovní část je vyrobena z polyethylenu odolnému . Klasické hrablo je nejlepší pro větší plochy a lze jej použít i jako lopatu. Shrnovače sněhu Fiskars jsou vyrobeny z lehkých materiálů pro usnadnění práce a snížení námahy zad. Ergonomicky tvarované rukojeti usnadňují kvalitní . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Lehký velký shrnovač vhodný pro úklid sněhu na větších plochách.


Pevný a tuhý rám i držadlo z ocelových trubek. Optimální geometrie držadla zlepšuje držení a . HECHT 6GT shrnovač sněhu. Plastový odhrnovač sněhu s kolečky. Opakované pohyby při odklízení sněhu nepříjemně namáhají svaly.


Záda zaznamenávají každý sebemenší pohyb. Proto velice záleží na hmotnosti nástroje. Velký shrnovač sněhu Fiskars se skládací rukojetí.


Shrnovač sněhu

Dílky dlouhému držadlu se shrnovač používá velice lehce. Skládací držadlo umožňuje snadnou přepravu a . Kolečkové hrablo na sníh s ocelovou tyčí a pracovním záběrem 6cm. Zejména na větších prostorech je odhrnovač sněhu rychlým pomocníkem při odklízení sněhu. Výprodej skladových zásob ! Zlepšené ergonomické držadlo zajistí pohodlné držení. Skupina DEK žádá o váš souhlas s používáním souborů cookie pro účely správného fungování, zlepšení výkonu, sociálních médií a reklamy.


Doprava od 5- Kč Rychlé info . Profesionální velmi lehký shrnovač pro snadnou práci. Kvalitní hrabla na sníh. Vyrobeny z odolného PP materiálu do -30°C. Výrobce Ostatní značky, prodej v sekci Hrabla na sníh. Autorizovaný prodejce Ostatní . Exkluzivní záruka let!


Příslušenství pro shrnovač sněhu plastový. B3bIB3_IzL5fWlkn6ROGwEaIHd5d. Technické informace . Sníh při shrnování roluje před shrnovačem dlouhá násada s ergonomicky tvarovaným držadlem . Zvýhodněný set zahradního nářadí. Shrnovač je vhodný pro úklid sněhové vrstvy výšky cca cm.


Sada shrnovače a teleskopické násady . Kategorie: Hrablo na sníh. Lehký shrnovač na sníh Fiskars SnowXpert pro snadnou práci a úkli pevné držadlo z ocelové trubky, nový design lišty zaručuje její delší životnost, vylepšený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky