čtvrtek 23. května 2019

Daruji betonové dlaždice

Prodám betonové dlaždice o rozměru 50x50xcm. Betonové dlaždice 50x50cm 50ks. Inzerát byl odebran z. Vhodné k doplnění stávající dlažby nebo k zátěži ploché střechy.


Použité betonové dlaždice prodám. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Kč Kutná Hora Shlédnuto . V sekci Dlažba a obklady na inzertním serveru ANNONCE se nachází. Navíc venkovní dlažba za trvale nejnižší ceny.


Daruji za odvoz cca 40mstarších, ale zachovalých betonových dlaždic x 30. Nabídněte), keramické dlaždice (V texte),. Prodávám zbytek venkovní betonové dlažby Brož Valletta - barva mušlová cca 6m2. Zánovní, nebyly nikde zakopané, sloužily jen jako závaží. BEST vyrábí a prodává dlažbu a další betonové stavební prvky pro venkovní a zahradní architekturu.


Prohlédněte si naše produkty v některé ze vzorkoven v . Chci levně nakoupitVíce. Zámková dlažba prodám , Zamkova dlazba bazar, Zámková dlažba cena obi, Zámková. K tomu odzdobné multibarevné dlaždice - vhodné pro prokombinování třeba s kostí. Prodáme starší betonové vazníky v dobrém stavu.


Plastová zatravňovací dlažba je dražší než betonová, více ale svědčí trávníku. Vyznačují se velkou pevností a oděruvzdorností. Jednotlivé kusy jsou obdelníkové a jejich velikosti jsou 100. Venkovní betonová dlažba, betonové dlaždice 50x50x5. Připraveno u přístupové cesty rovnou k naložení a odvozu.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Terran - betonové střešní tašky Terran - betonové střešní tašky. Koupím betonové dlaždice o rozměrech - cca 30x30cm, používané na dlažby . Sekce Stavební materiál materiál - stavba inzerce - stavební bazar. Dlaždice jsou zachovalé a . Nabídka - Zobrazeno: 175x - Náchod.


Aktuálně máme skladem palet za zvýhodněné . Obklady a dlažby z lehčeného umělého kamene věrně initující přírodní materiál za ceny nesrovnatelně. Dlažba venkovní betonová plastová forma na betonové dlaždice imitace . Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Levná betonová dlažba, zámkové dlažby, betonové dlažby, plošné dlažby, zdící prvky, . BAZAR, Forma na lego bloky - betonové bloky, 12.


Rodinný dům Hynkov, okres Olomouc. Zahrada o rozloze cca .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky