čtvrtek 23. května 2019

Mtd dl 92 h rozměry

Hmotnost (kg):, 195 . DL H travní traktor se zadním výhozem a hydrostatickou převodovkou MTD výrobce. Dobrý den, udávaná šířka 95cm je opravdu nejširší rozměr ? Videorecenze zahradního traktoru MTD DL H. Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka . Motor: MTD THORX, 4cm3. Pohon žacího ústrojí. Kompaktní rozměry , zvládnutí komplikovaného terénu, poloměr otáčení cm.


Pod tajuplnou zkratkou Mtd se neskrývá nikdo jiný než známý výrobce zahradní. Základním parametrem, od kterého se vše odvíjí je rozměr a sklon sekané plochy. Riwall PRO RLT H. Filtr olejový pro motory na MTD DL 9 RIWALL RLT Více informací . Sněhová fréza MTD SMART M 56. Benzínový drtič větví MTD 47 který výborně poslouží všude tam, kde není dostupná.


Je pouze na vás, pro jaký rozměr se rozhodnete vzhledem k velikosti pozemku, který budete sekat. Zahradní traktor MTD DL H. Traktorová kosačka s motorom MTD THORX, 4cm E-štart s max. Záhradné traktory s košomZáhradný traktor MTD DL H BEIGE LINE.


Kolesá: x x 5; Polomer zatáčania: cm; Rozmery : D 225** Š 99/ V . HP a vysokém objemu 4cm3. Rozměry (cm):, 2x x 103. Mulčovací sada MTD E/N KOSA LT-RD pro traktor MTD DL T. Spolehlivý motor MTD o max.


Jedná se o populární traktor MTD DL H , provedený v červené barvě a. OLEJOVÝ FILTR MTD 4PTHORX 751-126PRO DL H - OLEJOVÉ FILTRY. Výše uvedené platí jen pro standartní zásilky o rozměrech maximální délky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky