úterý 21. května 2019

Molitanový bazén s míčky

Představujeme suchý rehabilitační bazén s míčky průměr cm. Dětský bazének s balónky , barevnými míčky a kuličkami. Molitanový bazén pro děti. Suchý bazének, skládací, přenosný.


Můžete ho kdykoliv sbalit, dát na . Tvrdý molitan, kvalitní nepropustný potah.

Vnější rozměr 145x145x40cm. Míčky do dětského koutu 1ks. Díly jsou potaženy omyvatelnou zátěrovou textilií. VELMI VHODNÝ PRO ŠKOLNÍ DRUŽINY , ŠKOLKY. Kuličky do bazénu ČR, 5ks baleni.


Vhodné do molitanových bazénků. Terapeutický bazén s míčky je nejen velice oblíbená zábava pro všechny děti, ale také rehabilitační a terapeutická pomůcka pro . Vzhledem k velikosti molitanového bazénku a ceně můžete mít ve školce .

Bazény s míčky - terapeutické. Jako dno doporučujeme desky Flip Flop 60x60x4cm nebo jiné. Součástí balení je rovněž 5plastových míčků o průměru cm. Tloušťka stěny : 15 . Vyberte vhodnou variantu.


Rozměry bazénu : 2x2x5m, tvrzený molitan, bez dna. MOLITANOVÝ BAZÉN PRO DĚTI. Krásná barevná molitanová sestava pro děti je vhodná pro rozvíjení smyslového vnímání a dětské. Bazen pořád vybírám… jaké máte zkušenosti?


Děti - Bazen micky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Listed a week ago in ‎Hodonín, Jihomoravský kraj‎ . Momentálně nedostupné.


Ohrádka, textilní bazének na hračky nebo míčky ty nejsou součástí.

Pouze na objednávku s předem uhrazenou zálohou za materiál 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky