úterý 28. května 2019

Elektrická drtička

Užitečný pomocník pro seniory při drcení bylin. Naše cena: 2Kč Cena s DPH. Elektrická drtička klasik 145mm. Dostupnost: Není skladem. Upřesněte výběr produktu.


Balení neobsahuje baterky, které jsou potřeba k funkčnosti drtičky. Vhodné pro pohybově znevýhodněné osoby! Kvalitní elektricky poháněná drtička na sekání a drcení koření i bylin. Hliníkové provedení, velmi ostré čepele. Baterie nejsou součástí.


It is equipped with a fascinating electronic handle and a screen that grinds automatically your herb! It comes with pieces per display. Napájení: 2x AA baterie.


Plastové tělo drtičky a kvalitní kovové ostří. Je to baterka, nebo drtička ? Vyraz do lesa a uvidíš pr ale můžeš podrtiti celej les. Chewy byla populární elektrická drtička mezi mnoha kuřáky, kteří chtěli rychle a snadno drtit bylinky na cestách. Drtičky Chewy převzaly tento originální design a. Tělo drtičky z kovu, ostří drtičky z kovu a kryt drtičky z plastu.


Tělo je vyrobeno z hliníku a bez sítek. Počet baterií: 3xAAA. O drcení bylin se starají čepele. Před použitím je dobré odebrat větší stonky z. Tato elektrická drtička je velmi praktická a snadno se s ní pracuje.


Je poháněna dvojicí AA baterií, které jsou součástí balení. Hledáte elektricka drticka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Viac z kategórie Osvetlenie. Robustní šasi s kolečky a průhledný sběrný koš. Maximální průměr větví mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky