pondělí 17. července 2017

Aquapalace ceník

Aquapark naleznete v obchodní zóně . Začněte kliknutím na vstupenku a vyberte požadovaný počet osob. Elektronická peněženka 5. Možné způsoby platby. Platební kartou (VISA a MasterCard).

Navštívit však můžete i Saunový svět, kde se nachází jak finská sauna, tak i římské lázně, osmánská tradice v tepidáru a ruská baňa. Ceník pro vodní svět . V ceníku jsme označili termíny Nejnižší cena v . Vážení zákazníci Vodního světa, dovolujeme si vás informovat, že náš plavecký bazén, sauna, ledová plocha, fitness a solná jeskyně jsou od 13. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Athena Grill: Sport . Návštěvníci bazénu jsou povinni dodržovat návštěvní řád.


Cena vstupného je upravena dle ceníku.

CENÍK AQUALANDU MORAVIA – POKLADNY. Jediný nedostatek je cena. Za vše se platí, to je jasné. Ale když stojí tři dny ve vodním parku v Praze se dvěma dětmi víc, než celý týden s. Hlavní stránka, Mapa areálu. Kvalitní prostředí pro rekreaci, relaxaci a aktivní odpočinek ve spojení s vodními radovánkami.


Cena jednorázového vstupného se liší podle věku návštěvníka a podle délky návštěvy. V případě zájmu si může návštěvník při nákupu vstupenky vložit jím. ATRAKCE (včetně bazénu m). Osoby starší let, Kč, Kč, 1Kč. Děti do let, zdarma.


Nezmeškejte, později už může být vyprodáno! Pro zobrazení přesné ceny zadejte termín Vašeho . Dospělý, Kč, Kč, 90 . Recept na chutné špízy seskládané z masových kuliček , cibule, papriky a slaniny.

Do směsi hovězího a vepřového . Chcete si užít den plný sportu, zábavy a relaxace? Navštivte s rodinou, přáteli či kolegy největší aquapark ve střední Evropě - aquapark . Zapraszamy do zapoznania się z obowiązującym cennikiem. Všechny ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH.


Podvodní trysky způsobují permanentní pohyb vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky