úterý 25. července 2017

Udírna ze sudu

Magdaléna Staňková-Kröhnová. Jádro vyplňuje celou skořápku a má hnědou barvu. Chuť je aromatická, velmi dobrá. Jen osobní odběr v Plzni Doubravce. Jedná se o úrodnou odrůdu.


Je vysoce odolný k napadení běžnými chorobami ořešáku královského.

Plody jsou velké, široce vejčité, jádro plné . Velkoplodý ořešák,jádro je velké,dobře vyplňuje celou skořápku. Luštitelnost je velmi dobrá. IX ve ve dobrá st - ve st.


REGISTROVANÉ ODRŮDY OŘEŠÁKU VLAŠSKÉHO. Odrůda byla vyšlechtěna ve Šlechtitelské stanici ve Valticích. Vytváří široké, kulovité, řídce mírně převislé koruny, středně bujného vzrůstu. Máte rádi ořechy, a tak byste si do zahrady chtěli pořídit ořešák.


Detailní popis produktu.

Seifersdorfský ořech. Plod je velký, široce vejčitý až oválný, skořápku má tenkou, šedohnědou. Jádro je velké, světle hnědé, vyplňuje celou skořápku a je dobře leštitelné.


Jupiterův strom – ořešák královský. Plodnost je velmi dobrá a pravidelná. Odolnost proti zimním.


Pro ořešák stále platí zásada, že než špatný řez v nevhodnou dobu, je lépe neřezat. Hledáte OŘEŠÁK ´ JUPITER ´? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. JUPITER středně raný až pozdní ořešák , polopapírka, 2letý ŠP, prostokořenná sazenice. Středně raná až pozdní odrůda ořešáku, polopapírka odolná proti . Ořešák jsem sázela před 20ti lety coby Mars.


Prostokořenná dřevina prodej na jaře a na podzim - “ PAPÍRÁK “ - zraje v druhé polovině září -roubovaný stromek-plodí 5. This Pin was discovered by Ornela Vitaiová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ořešáky se řadí k nejstarším známým stromům, u nás se ořešák královský pěstuje jako ovocný strom, má léčivé listy sbírané bez.


Ovocné stromky - OŘECH JUPITER královský úrodná odrůda polopapíráku stromek v kontejneru - silný kořenový systém- lze sázet po celou sezónu reálné. Vlašský ořech, neboli ořešák královský svými ozdravnými účinky předčí snad. Polopapírák vlašského ořechu, lze snadno luštit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky