čtvrtek 20. července 2017

Sádrová omítka cena

Provádíme klasické, lymfatické , relaxační i proticelulitidové masáže. Nabízíme masáže horkými kameny i havajskou, lymfatickou , klasickou, . Wellness masáže Brno – Vladimír Hartinger. Nabízíme široké spektrum masáží – lymfatické , čokoládové, ájurvédské, tibetské,. Brigáda: Lepení letáků v lokalitě Brno Lesná.


Roznos do panelových domů na nástěnku. Web o zdraví a životním stylu. Hledáte, kde je masáže v Kuřim? Lymfatické masáže Renata Daňková. Třída Generála Píky 1 Brno.


Rehabilitace, masáže. Nabízíme kosmetiku, pedikúru, manikúru, kadeřnictví a masáže. Poskytujeme masáž zad. Klasické a lymfatické masáže. Lymfodrenáže se provádí přístrojově či ručně a každá z procedur vám . Nenechte si ujít nové nabídky podniku Masáže Lesná.


Hubnoucí a lymfatické masáže a oxygenoterapie. Solné masáže Brno - zabýváme se masážemi se 1 čistou solnou vodou z Mrtvého moře. Masáž solnou vodou, Peeling solí z Mrtvého moře, Bahenní zábaly z bahna z Mrtvého moře. Dochází k celkové detoxikaci pokožky a aktivování lymfatického systému.


Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 3Kč! Manuální lymfodrenáž od zrakově postižených masérů. PRAGA MEDICA HEALTHCARE s. Nabízím Dornovu metodu, Spinal Touch, Breussovu a lymfatické masáže ruční, lymfatická obličejová, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky