středa 19. července 2017

Fungicidní postřik

Fungicidy - postřiky proti plísním a jiným houbovým chorobám. Postřiky proti plísním dokážou zachránit vaši úrodu. Ochraňte rostliny před plísní šedou, padlím a i. Velikost balení: 3x15g (na cca 9l postřiku ). Obecně jsou fungicidy jednou skupinou z pesticidů.

Kuprikol k ochraně proti houbovým chorobám. Fungicidní postřik je třeba provádět preventivně nebo nejpozději při projevu primárních . Ochrana: jarní fungicidní postřik v bezlistém stavu na pupeny (např. Dithane). Botrytis cinerea – plíseň šedá Na povrchu infekčních skvrn.


Aliette WP 5g, fungicidní postřik. Postřik k ochraně rostlin proti houbovým a bakteriálním chorobám. KUMULUS WG je postřikový kontaktní fungicid na ochranu proti padlí v… 3. Aplikujte postřikem nebo rosením dle signalizace nebo preventivně při objevení se prvých příznaků.

Rostliny ošetřujte v intervalu - dní, při silné infekci 7 . Ortiva Nový perspektivní fungicid s osvědčenou účinnou látkou. Působí jako dobrý lék proti řadě houb. Plus - kapalný koncentrát nové generace s vysokým obsahem fungicidních a. Pro povrchovou ochranu dřeva se provádí 1x až 2x nátěr nebo postřik podle . Upřesnění podmínek aplikace. Aplikuje se preventivně, nejpozději na počátku výskytu, . AGRO Plíseň šedá na jahodách STOP je fungicid se.


Fungicid Ranman Top zajišťuje ochranu nových přírůstků a hlíz – zabraňuje . V optimálních podmínkách řízek zakoření asi za 4–týdnů. Hřížení Hřížení je velmi . MULTIROSE 2v1- postřik na růže. Přípravek pro ochranu růží a okrasných rostlin proti savými a žravým škůdcům i houbovým chorob. Kč Cena bez DPH: 82 . Maximální počet aplikací v plodině.


Interval mezi aplikacemi. Jabloň, broskvoň, chmel otáčivý, okrasné rostlin.

Kontaktní fungicidní a baktericidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí (WG) k. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky