středa 12. července 2017

Acrobat mz wg použití

Před použitím si přečtěte přiložené pokyny. Minoritní registrace - okrasné rostliny, ostropestřec mariánský, salát. Plodina, oblast použití.


Dimethomorph 90g, Mancozeb 6. Přípravek na ochranu rostlin – balení pro neprofesionální použití. Kombinovaný fungicid se systémovým a kontaktním . Postřik ukončíme při . Brambory agromanualshop. PŘÍPRAVEK JE VYLOUČEN Z POUŽITÍ V OCHRANNÍM PÁSMU II. Acrobat ničí široké spektrum hub rodu Oomycetes.


Fungicid se systémovým a kontaktním účinkem k ochraně brambor, rajčat, okurek, cibule a révy . OL cibule plíseň cibulová. Jeho použití je vhodné k ochraně brambor, rajčat, cibule, . Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví. H4Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Upozornění: Tyto údaje jsou pouze informativní.


Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití. Dodrżujte pokyny pro. Používá se jako postřik na zasažená místa od chvíle, kdy se . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze . Použití : Preventivně postřikem. Pri používaní nejedzte, nepite ani nefajčite. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti . Fungicidní přípravek do brambor, rajčat, okurek, cibule a vinné révy.


Náhrada za původní Acrobat. Nový má stejné použití i úč. OL pro rajčata 3dny). Je jasné, že starý přípravek bylo možné použít jen jednou na začátku sezony, . Profesionální použití - velká část přípravků (kromě hobby balení) je. ACROBAT MZ WG - 1kg - fungicid k ochraně brambor, vína, rajčat, cibule a okurek proti.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Roztok z Acrobatu MZ se používá k postřiku proti plísni bramborové ( brambory a rajčata ). Povolené kombinácie a poznámky cibuľa Pleseň cibuľová 25g dní použiť zmáčadlo, po zistení. Dithane M 4 proti padlí přípravek na bázi síry Kumulus WG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky