čtvrtek 27. července 2017

Mořidlo na dřevo

K moření dřeva se obvykle používají lihová mořidla. Jsou velmi účinná, relativně levná a dobře se s nimi pracuje. Poté, co se líh z nátěru odpaří . Zvýrazňuje strukturu dřeva , proniká hluboko do podkladu. LIHOVÉ MOŘIDLO Čerň eben 5ml.


Lihové mořidlo k barvení dřeva a porézních materiálů.

Po aplikaci mořidla dřevo většinou změní svoji barvu (ztmavne), ale zároveň vynikne jeho kresba a struktura. Mořidlo se tedy na rozdíl od jiných . UHB UHB (Universal Holzbeize) jsou vodová. Nové reaktivní mořidlo na dřevo. Pro zvýraznění struktury dřeva. Po zaschnutí namořené dřevo vykartáčujte, povrchovou úpravu proveďte bezbarvým lakem nebo voskem.


Dosažený výsledek může podle druhu dřeva vypadat . Antik, mořidla na dřevo jsou určena k moření suchých a očištěných materiálů: dřeva dýh, laťovek atd. Jednoduše se aplikuje i na hrubé povrchy.

Ideální pro ošetření zahradního nábytku, pergol, . Vlastnosti: - vodou ředitelné mořidlo na dřevo. Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky).


Mikroskopické pigmenty a pojiva rozptýlené v uhlovodíkovém rozpouštědle. Použití na všechny druhy surového dřeva před aplikací . Lihová mořidla se vyrábějí v široké škále základních . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ať už potřebovali obarvit dřevo , látku, vlasy nebo cokoliv jiného, sloužily jim k tomu přírodní pigmenty.


Pokud máte čerstvé a nevysušené dřevo , které chcete nabarvit, tak vám pomůže jedině lihové mořidlo Lazurol. Používala se různá barviva. Výborně zvýrazní strukturu dřeva a při . Vzhledem k různým vlastnostem dřevin doporučujeme provést zkoušku vybarvení na vzorku mořeného dřeva.


Návod k použití: na suché čisté dřevo naneste . Slouží k nabarvení přírodního dřeva do . Základní charakteristika: K barvení dřeva, zejména jehličnatých a pórovitých listnatých dřevin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky