středa 12. července 2017

Terakota kvetinac

Květináč CAMPANA 11cm terakota. Kvetináč terakota klasik natur Ø cm. Objevte vše pro váš projekt v e-shopu a prodejně HORNBACH: velký výběr, nejnižší ceny, služby. Výsledky vyhledávání u HORNBACHU. Dodáváme v barvě terakota a hnědošedé.


Praktický samozavlažovací květináč čtvercového půdorysu s hladkým povrchem. Přístup vzduchu ke kořenům je zajištěn výklopným otvorem, který zároveň slouží. Miska pod kvetináč 120mm terakota.


Hlavní obsah stránky. Vďaka svojmu tvaru a výhodnej cene je najpredávanejším typom plastového kvetináča. Kompletní popis a parametry. Terakotovy květináč Vaso A-VAC70. Podmiska vnitřní část 60 . DST kvetinac ,na,zeterra, terakota ,27cm.


Terakota kvetinac

Plastová mrazuvzdorná miska pod květináč. TERAKOTA KVĚTINÁČ S MISKOU CM. Výrobce: INJETON PLAST, s. D-010SZ Vaso Sun Garden terakota kvetináč , priemer 23cm Skladom KS.


Nádych talianskej terakoty v štandardnom kvetináči s drenážnou dierkou. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Designový, kvalitní plastový květináč , který připomíná terakotové kameninové nádoby.


Terakota kvetinac

Vhodnou podmiskou je MEDEA, NG. Popis: Obal má náznaky děr, lze jej tedy využívat jako obal i jako květináč. Materiál: plast Barva:. Květník je v půdorysu kulatý, jemně . Hloubka květináče je cm.


Související zboží - doporučujeme koupit . Môže sa pripevniť na . Pridať do nákupného zoznamu. STANDART terakota cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky