úterý 25. července 2017

Kosa rakouská teufelskerl

Od stavby podezdívek a opěrných zdí přes pokládku zámkové dlažby až po kovové výrobky na míru vč. Sídlem firmy je Brno, zakázky však . Výroba plotových kovaných dílů na míru dle požadovaných rozměrů vč. Levné kované plotové díly na míru.


Kované kovové ploty a kované kovové brány. Kvalitní české kované ploty a brány. Naše firma Šimoník ocelové konstrukce s. Našim zákazníkům nabízíme pouze skvěle odvedenou . Všechny realizace plotů jsou originálním kouskem, který dodáme přímo vašemu pozemku na míru. Kovové výplně jsou klasikou mezi ploty.


Nabízíme ručně vyráběné kovové ploty a kovové i dřevěné plotové dílce. Vyrobíme na míru kovové ploty přesně dle Vašeho přání. Při výběru vhodného plotu se můžete rozhodovat mezi různými provedeními, barvami, motivy a detaily z naší nabídky. Ploty zhotovíme na míru v . Naše řešení je vždy připravováno na míru , . Dodáváme kovové ploty na míru.


Navrhujeme, vyrábíme a realizujeme robustní pozinkované ploty, brány a branky. Vše svařujeme ve vlastní dílně a montujeme . Všechny prvky, které slouží k montáži plotu lze zakoupit na jednom místě. Každý typ plotu je vyroben s náležitou pečlivostí a pomocí . Více než let zkušeností v oboru.


Vyrábíme kovové ploty a plotové dílce na míru. PLOTŮ A POSUVNÝCH BRAN. Měření a montáž bez starostíKovaný plot , bránu a branku vám sami zaměříme a namontujeme přímo na míru. Prodáváme i vrata, křídlové brány, posuvné brány - vše na míru. Kromě plotů nabízíme i kompletaci a balení zboží.


Atypické řešení šité na míru každému zákazníkovi v cenách sériové výroby . My si vše vykomunikujeme mezi s sebou a dodáme betonové a kovové oplocení na míru. Tato spolupráce přináší mnoho výhod: betonáž našich kovových sloupků . Zákazníkovi nabízíme dodávku a montáž kovaného plotu na míru. RAL dle vzorníku dodávaných barev určených pro nátěry kované ploty výběru. Zámečnictví David Kročil v Brně vyrábí kované ploty a oplocení, kované a nůžkové mříže, brány, branky, zábradlí, schodiště a další výrobky na míru dle požadavků. 3D panely a dílce, sloupky, pletiva, kované, mobilní ploty , RAPERA.


Prodej kovových plotů : vrata, brána, posuvná samonosná brána. Dodání na míru dle přání zákazníka. Chceš-li mít hezký plot, klikni na KOBAROTT ! Vše pro ploty za nejlepší ceny.


Největší výběr plotů. Plastové a dřevoplastové plotovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky