úterý 30. ledna 2018

Foliovník 3x6

Hodnocení produktu:. Na přední straně je . Foliovník je ideální pro pěstování na domácích zahradách. Vícevrstvá PE fólie zajišťuje dlouhou životnost a ocelová konstrukce zaručuje větší stabilitu.


Chýba vám na vašej záhrade skleník, foliovnik ale sklenené tabule vám prídu ako zbytočne drahá záležitosť?

Viacvrstvová PE fólia zaisťuje dlhú životnosť a oceľová konštrukcia zaručuje väčšiu stabilitu. Hledáte náhradní plachta na foliovník 3xm? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Velký profesionální fóliovník s výbornou odolnou fólií. Pokud hledáte velký fóliovník , . Fólie pro zahradní fóliovník 3xHome Garden zelený. ZÁHRADNÝ FOLIOVNÍK - skladá sa z pevnej konštrukcie z hrubých obojstranne pozinkovaných profilov.


Trubky sú pevné, majú priemer cm.

Naše cena s DPH: 76Kč. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.


Konštrukcia pozinkovana ZOSILNENA po krajoch su okna ktore sa daju odokryt Moskytierky na suchy zips zahradny foliovnik foliovy tune . Dom a záhrada - Foliovnik 3xbazár. Happy Green Fóliovník 3xm, zelený. Je potažen PE fólií, která chrání před větrem, . Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně . Základňa fóliovníka s rozmermi 3xmetrov vám poskytne dostatok priestoru pre . Fóliovník je dokonalým řešením pro přípravu a pěstování zahradních plodin. Díky tomu, že poskytuje optimální podmínky, je ideální pro setí zeleniny až 3krát . Kvalitný záhradný fóliovník s UV filtrom v rozmere 3x6m.


Každá sekcia má vlastné okná oproti sebe. Oceľová konštrukcia a . Materiál konstrukce: Ocelové pozinkované trubky s profilem 0 . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Konstrukce fóliovníku je vyrobena z uzavřených profilů, které Vám zaručí bytelné a trvanlivé . Fóliovník Vám doručíme do pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice a případně i na Slovensko. Nakupujete levně za výhodné internetové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky