čtvrtek 18. ledna 2018

Stan na auto bazar

Projděte si inzeráty prodam stresni stan na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Střešní stan Topcam - detail produktu.


Příchytky pro uchycení stanu na střechu auta. V žádné případě nelze použít pro uchycení markýzy! Kčs DPH 32Kčs DPH.


Se střešním stany Hussarde Duo a Quatro může nabídnout i praktickou ložnici. Samotnou instalaci stanu na střechu vozu pak zvládne prakticky každý svépomocí. Bazar - vybraná auta. Vyskúšajte tiež strešný nebo stan. Prodám stan na auta s rovnou střechou jako For Berlingo, Partner a další.


Stan na auto bazar

Rozměry na autě: 200x120x3 nepromokavý materiál, pro osoby . Na střeše auta byl speciální stan pro noclehy. Přichycení na střechu jsou potřeba dva příčníky (tři jsou lepší, ale ne nutné). Ze spodní strany podlahy jsou dvě montážní lyžiny za které se stan uchytí přímo do . Nosnost střechy běžného osobního vozu bývá kg. S vodorovnou sklolaminátovou střechou kvalitní konstrukce je stan proti nepřízni počasí dobře chráněn. Autostan poskytuje největší prostor v uzavřené poloze jak.


Neexistuje tedy žádné omezení! Půjčovna autostanu Ostrava. Stan s nepromokavého a prodyšného materiálu AIRTEX, krytí zipu. Vašeho vozu - Tabulka všech. Podvozky OME Navijáky WARN Montážní sady pro.


Auto - Hlinikove pricniky bazar. Vybírejte z inzerátů. Land Rover servis, příslušenství Land Rover, bazar Land. Maggiolina je optimální stan pro ty, kteří chtějí cestovat všude bez ohledu na . Pokud jste vlastnil střešní stan nebo znáte někoho, kdo ho má, víte jak horký autostan uvnitř může být. Můžete také vědět, jak stan , který zůstane stále na střeše.


Autostany pro celou rodiny na dovolenou, kdekoliv Vás napadne. Kupte do firmy ASN HAKR Brno s. Spojení s přírodou a přitom . Kamper s černou skořepinou skladem ihned k odběru. Bezplatná inzercia, stresny stan predaj a inzercia. Druh : obytné auto , Mesiac: Poznámka: Palivo: , Palivo: , Dĺžka 7. Dodatečný rám zaručuje proud vzduchu mezi tropy a střechou stanu. Jak je možné na ní spát?


Tropický ( rám) je sestaven pouze jednou, když je stan poprvé postavený a později se . Pomohl mi ho nahodit na střechu a večer jsem jej hned v dešti na Dvyzkoušel při rychlosti 1- 1km.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky