čtvrtek 25. ledna 2018

Kanystr na naftu 50l

Ke zboží doporučujeme. Fólie je stabilizovaná vůči. Zpracovávané materiály.


Hledáte ACO Kabuflex (Kabuprotect) R DN chránička PE -HD (5640) černá ? U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.

Velikost role: cca kg (cca 7m). Cena: individuálně v závislosti na odběru. Odstíny: bílá, černá , modrá, červená, žlutá, zelená . PENEFOL – PE hydroizolační fólie. PE folie je černá neprůhledná.


Je balena po 1bm v návinu na papírové dutince o průměru mm. Tyto LDPE polohadice se. Je také vhodná na fóliovníky.

PE ochranná fólie určená k ručnímu zakrytí ploch náchylných na . Zakrývací plachty, fólie, pytle vám zaručují bezpečnost a pořádek ve vaší domácnosti a na staveništi. Oboustranně hladké desky a fólie z LD- PE , HD- PE. Mléčné, černé a barevné provedení.


PE překrývací folie 3listů, černá. Materiál: Polyethylen ( PE ). Hornbach Praha - Černý Most. Síla folie PE -DR: mm, mm (7Kč), mm ( Síla folie PE-DR ‎: ‎mm mm (7Kč) mm. Prodejní místo: Pardubice.


Záhonová folie proti prorůstání plevele PE - černá 2x10m. HDPE a LDPE krycí folie pro univerzální použití v domácnostech i firmách. BetterMorning Store . Rozměry: 5x4m, Kategorie: Folie.


Krycí PE fólie 1x 1cm. Ochrana palet se zbožím proti vlhkosti. V rolích po 2kusech.

Rozměry plachty: m (pro průměr bazénu) průměr folie je m. Ke skladování a konzervaci v kulatých a hranatých balících. OBALY NA PĚSTEBNÍ SUBSTRÁTY A HNOJIVA, KRYCÍ ČERNÁ PE FÓLIE. Vyrábíme obalové materiály pro balení všech typů pěstebních substrátů.


Zboží není momentálně dostupné. Bílá strana folie odráží až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky