úterý 9. ledna 2018

Závěsné pítko pro ptáčky

Keramické závěsné pítko pro ptáčky , ale může sloužit i jen jako krásná dekorace. Na okraji misky již sedí malý kovový ptáček. Pítko vypadá také velmi hezky jako . Nezapomeňte, že ptačí pítko je dobré umístit všude tam, kde není jiná. Litinové závěsné pítko pro ptáky.


Umožňují zvířatům se nejen.

Hodně lidí dokrmuje ptáky , ale většina lidí si neuvědomuje, že ptáci musí i pít. Ptačí Krmítka, Hlína,. Tyto nádoby jsou vhodné na stůl- jako mísa např.


Mohou se použít i jako mísy na sukulenty či je osázet . Závěsné pítko pro ptáčky Esschert Design Sweetie. ZÁVĚSNÉ PÍTKO PRO PTÁČKY. Designové ptačí pítko v kulatém provedení, zdobené lístky je vyrobené ze šamotové hlíny a stane se nepostradatelným . Proto je pro ptáky ještě snazší vychutnat si koupel.


Tento pin objevil(a) e-Útulný domov.

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Kvalitní litinový zápich s pítkem pro vaše opeřené přátele. Další produkty v kategorii. Cena bez DPH, 4Kč.


Srovnejte ceny produktů. Vybudujte DIY zahradní pítko pro ptáčky , které poslouží malým. Zahradní pítko pro ptáčky vyrobíte snadno z vysloužilých závěsných misek na . Nechte květiny občas odpočívat. Kovové pítko závěsné PTÁČEK šedé.


Slouží také jako praktické krmítko, či pítko pro ptáčky. Miska nerezová závěsná pro ptáky Trixie 300ml 9cm. K výrobě pítka pro ptáky vám postačí list a trocha betonu. Funkční pítko, které originálně doplní vaši zahradu, či balkón vytvoříte také z odlitku listu . Kruhové s ozdobnými detaily a dekorací sedících ptáčků.


Napáječka vyrobená z odolného plastu. Naše cena: 2Kč DPH. Ptáčkové se budou k napaječce vracet rádi.


V dnešní době, kdy jdou požadavky na vybavení domácností stále dopředu, stoupá i potřeba kvalitního designu pro exteriéry.

Eva Solo proto přichází s řadou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky