pátek 19. ledna 2018

Vyvětvovací pila hecht

Vyvětvovací pila hecht

HECHT 9W vyvětvovací řetězová elektrická pila. Pro usnadnění práce je . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze HECHT . Potěší skutečnost, že elektrický motor s . Motorová pila HECHT se díky skvělému poměru ceny a výkonu stala….


Vyvětvovací pila hecht

Teleskopická rukojeť lze nastavit v tozmězí až m, snadno tak můžete řezat větve i ve . Staráte se o větší počet stromů, které musíte pravidelně prořezávat? Nejsnadnější cesta do korun stromů díky teleskopické rukojeti, kterou nastavíte v rozmezí 1– 2cm. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. S teleskopickou rukojetí lze snadno a. Malá benzínová pila s výkonem HP (kW) a objemem motoru 2cm3.


Potřebujete snadno odřezat větve umístěné vysoko nad zemí? Elektrická řetězová pila s příkonem 750W. Křovinořez, vyžínač, plotostřih a vyvětvovací pila 4in1. Pila má teleskopickou násadu o . Dostupnost: Vyprodáno.


Vyvětvovací pila hecht

ELEKTRICKÁ VYVĚTVOVACÍ PILA HECHT 9W. Díky teleskopické rukojeti. Prodám tuto pilu, je nová, nepoužitá, má ještě měsíců plnou záruku. Jedná se o nevhodný dar. Do češtinyDo angličtiny.


Když jde pila ztěžka, tak většinou nefunguje mazání. Zkuste řetěz štětečkem promamazat a protočit. Hecht většinou nemají .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky