středa 17. ledna 2018

Křemičitý písek 02

Křemičitý písek Silico - praný, sušený, tříděný. Vysoký obsah SiOa zanedbatelné množství ostatních příměsí. Speciální směs pro zásyp trávníků. Bez prachových částic. Vhodný také pro zásyp zámkové dlažby.


Jak na nás plocha venkovní dlažby působí, určuje nejen barevné provedení, ale i výběr jejího formátu a tvar . Kvalitně třděný křemičitý písek o zrnitosti 6-2mm nabízí kvalitní filtrační povrch a. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval. Kvalitní sušený křemičitý písek standard s vyšším podílem tmavých zrn s nízkým obsahem. Pro tento účel doporučujeme frakci - mm. Hlavní frakce písku je - mm (BK D).


Obsah oxidu křemičitého SiOje 98. Materiál pro zásyp epoxidových penetrací. Plnivo do stavebních hmot. Možno použít pro kladení a spárování . Po dohodě zajistíme i písek betonářský 2x praný. Vhodné na zásyp zámkové dlažby, dekorační účely a jemné betonové potěry.


Vypraný a vysoušený kvalitní křemičitý písek s vysokou chemickou čistotou používaný ve stavebnictví k výrobě stavebních tmelů, lepidel, pryskyřičných směsí a . Kopaný písek o rozměru - mm. Jemný suchý křemičitý zásypový písek. Prané písky jsou křemičité , tříděné vodní cestou do pěti základních zrnitostních frakcí.


Drcený akvarijní písek s minimem ostrých hran je vhodný pro všechny druhy akvarijních ryb i rostlin. Vyrobeno z čistého křemene. Recyklát (0-16), 3Kč, 4Kč. TK 0-(žlutý maltový), 4Kč, 5Kč. Nabízíme rozšířený sortiment písků a kameniva: Kačírek - mm.


Zrnitost: – mm. Používá se k přípravě plastbetonu nebo k vytvoření protiskluzného povrchu. Písek bílý křemičitý. Přehled sortimentu nabízených frakcí, ceník písku , štěrku a kameniva, kontaktní údaje. Praný a sušený křemičitý písek je určen např.


Barva: přírodní bílá, žlutá. Přírodní čistý křemičitý materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky