středa 28. února 2018

Domecky na mravence

Lezou mi po počítači, po stole. Koupila jsem Raid domečky , ale . Nástraha na mravence domečky ks Mravenec. Mravenci nehynou hne ale až po delší době, během které stihnou přípravkem nakrmit i mravence v mraveništi a dojde tak k vyhubení celého mraveniště. CZK Domecek na mravence - Vyhledávání na Heureka. Mravenci jsou přitahováni do pasti, kde se nachází insekticidní látka.


Po požití této látky se vracejí do . Na mravence zabydlené u vás doma použijte nástrahu ( domečky ) na mravence. NENÍ MRAVENEC JAKO MRAVENEC. Význam mravenců je v . Hledáte domeček na mravence ? BROS-nástraha na mravence 10g.


Dobře utěsněná okna, čistota a správně uskladněné potraviny. A pozor přitom i na truhlíky s . Scotts Granulát na mravence 1g. Profissimo návnada na mravence rychle a efektivně bojuje proti mravencům a mravenčím hnízdům s granulátem obsahujícím insekticid rozpustným ve vodě. Babské rady, jak na mravence.


Na okně pěstujte mátu, eukalyptus, bazalku či levanduli. Pod oknem zasaďte cibuli, česnek . Existuje mnoho způsobů jak se mravenců zbavit. Biolit Plus sprej proti mravencům, 4ml.


Dlouhá působnost nástrahy na mravence až měsíc. Přípravek na hubení mravenců je roznášen dělnicemi do hníz kde působí i na další členy mravenčí kolonie . Přípravek účinkuje na mravence černého, ale i na další druhy, které se běžně vyskytují v domech. ATAK – nástraha na mravence AMP – domečky 3ks . BROS nástraha na mravence 10g ( domečky ). Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Je to právě teď na jaře, kdy nám miniaturní vetřelci pronikají z exteriérů do našich. Nastraha- na - mravence -_domecek-2-ks.


Zbavte se škůdců doma i na zahradě! Nenechte mravence přemnožit. Nevíte, co s mravenci na zahradě? V místnostech nastražte takzvané domečky pro mravence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky