pátek 9. února 2018

Koza na řezání dřeva – pro řetězovou pilu

Popis - OSMO Olejové mořidlo na dřevo. Speciálně pro profesionální barevné tónování dřevěných podlah. Dobře zpracovatelné, bez vytváření viditelných . Fungicidní a insekticidní napouštědlo na dřevo.


K preventivní chemické povrchové ochraně dřeva a materiálů na jeho bázi před napadením dřevozbarvujícími i . Osvědčeným a proto nejúspěšnějším postupem bylo, že se dřevo předmořilo.

Tekuté lihové mořidlo na dřevo , OSB desky, cihly a další porézní materiály. Lihové mořidlo je určeno k moření dřeva a všech porézních materiálů např. Lihová mořidla na dřevo jsou určena k moření dřeva, dýh, laťovek a podobných materiálů.


Jednoduše se aplikuje i na hrubé povrchy. Ideální pro ošetření zahradního nábytku, pergol, . Hydrovosk tekutý - mořidlo na dřevo 1L. Je-li dřevo lakované, pak je zapotřebí ho dobře obrousit a na kousku vyzkoušet, zda se bude mořidlo chytat.


Na voskované dřevo s mořidlem.

Nové reaktivní mořidlo na dřevo. Pro zvýraznění struktury dřeva. Zvýrazňuje strukturu dřeva , proniká hluboko do podkladu. Po zaschnutí namořené dřevo vykartáčujte, povrchovou úpravu proveďte bezbarvým lakem nebo voskem.


Dosažený výsledek může podle druhu dřeva vypadat . Mořidla jsou k dostání kapalná . Antik, mořidla na dřevo jsou určena k moření suchých a očištěných materiálů: dřeva dýh, laťovek atd. Vlastnosti: - vodou ředitelné mořidlo na dřevo. Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu.


Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky). Mikroskopické pigmenty a pojiva rozptýlené v uhlovodíkovém rozpouštědle. Použití na všechny druhy surového dřeva před aplikací . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ať už potřebovali obarvit dřevo , látku, vlasy nebo cokoliv jiného, sloužily jim k tomu přírodní pigmenty. Po aplikaci mořidla dřevo většinou změní svoji barvu – ztmavne, ale zároveň . Používala se různá barviva.


Pokud máte čerstvé a nevysušené dřevo , které chcete nabarvit, tak vám pomůže jedině lihové mořidlo Lazurol.

Výborně zvýrazní strukturu dřeva a při . Vzhledem k různým vlastnostem dřevin doporučujeme provést zkoušku vybarvení na vzorku mořeného dřeva. Návod k použití: na suché čisté dřevo naneste . Slouží k nabarvení přírodního dřeva do . Základní charakteristika: K barvení dřeva, zejména jehličnatých a pórovitých listnatých dřevin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky