pátek 16. února 2018

Pachový ohradník proti prasatům

Pachový ohradník proti prasatům

Použijte účinnou a zároveň ekologickou metodu v podobě pachového ohradníku. Speciální pachový koncentrát prasata spolehlivě vypudí z vašeho pozemku. Slouží jako ochrana proti okusu, požeru nebo rytí . Sada pachových ohradníků s . Ke snížení škod způsobených černou zvěří. Používá se v oblastech pěstování kukuřice, . Dodáváme přípravky proti divokým prasatům , odpuzovače prasat , postřik proti divokým prasatům , ochrana před prasaty.


Pachový ohradník proti prasatům

Na této stránce najdete největší výběr . Odpuzovač divokých prasat – sada proti rytí černé zvěře. Pachové ohradníky , pachový ohradník Hagopur, ochrana před okusem Certosan,. Hodnocení produktu:. PACHO-LEK Divoké prase je přírodní . S pomocí pachového koncentrátu proti černé zvěři vytvoříte pachový plot, který . Dále přípravky proti okusu dřevin a plodin, plašiče. Slouží ke snížení škod způsobených černou zvěří.


Wild-Schwein-Stopp – stop černé zvěři 4ml. PACHOLEK - HAGOPUR proti prasatům. Hliníkové pásky, Hagopur jsou určeny k aplikaci pachových ochradníků proti zvěři. Jejich účinnost spočívá nejen v tom, že na ně lze aplikovat repelenty, ale i . Stop divokým prasatům červený 400ml. Stop černé zvěři, divočákům - pachový odpuzovač divokých prasat.


Pachový ohradník proti prasatům

V naší kamenné prodejně a na eshopu zakoupíte vše potřebné pro hospodářství a chovatelství. Máme širokou nabídku potřeb pro Vaše mazlíčky. Máme také tekutý pachový ohradník na srnky, divoká prasata , ale i jeleny, srnce, daňky a muflony. Proti divokým prasatům má pomoci pachový ohradník. Radní v Mníšku pod Brdy vyhlásili boj volně pobíhajícím divočákům v centru města.


Koncentrát Hagopur proti prasatům - pachový ohradník ). Pacholek je neviditelný pachový ohradník , který zabraňuje vstupu spárkaté zvěře na Váš . Pachový odpuzovač zvěře Pacholek určený proti zvěři vysoké. První evropský systém pachových ohradníků účinný proti spárkaté a černé zvěři. Hlasování: Hlasování: . Hagopur nabízí pachové ohradníky , vábidla, přípravky proti okusu a elektronické odpuzovače Deramax.


Pachový ohradník proti prasatům

Základní sada pachových ohradníků Hagopur proti spárkaté zvěři. Divočákům stop k zabránění . Do ztuhlé pěny pak vstříknou odpuzující koncentrát a takto připravené nádoby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky