úterý 6. února 2018

Rychloupínací sněhové řetězy

Rychloupínací sněhové řetězy

Rychloupínací sněhové řetězy jsou výbornou investicí do budoucnosti. Porovnali jsme nejlepší sněhové řetezy dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat. Nasazují se snadno ještě před vyjetím pomocí konstrukce připevněné na kolo. Při jízdě není třeba obávat se poškození kola . Firma Pewag nabízí rychloupínací sněhové řetězy Pewag Snox PRO a SXV.


Rychloupínací sněhové řetězy

Bohatý výběr sněhových řetězů na všechny typy kol. Sněhové závěje vás již nezaskočí. Skladem na více než prodejnách. Pewag servo jsou exkluzivní sněhové řetězy s výškou článku 12mm. Vyznačují se patentovaným . Homologace GS TÜV, očko řetězu 3mm, … 3Kč – 5Kčv.


Pro vozidla s malým. Thule König K-Summit to jsou nejexklusivnější rychloupínací sněhové řetězy na trhu! Vhodné pro každé osobní vozidlo - žádné díly se nedotýkají prostoru za . Používané 1x, nyní jiné auto =jiný rozměr pneu, tj.


Rychloupínací sněhové řetězy

Rozměry pneu: viz foto. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Upozornit na nové nabídky . Střešní nosiče na Škoda Octavia II, sněhové řetězy ,termofolie. Cena dohodou, nabídněte. Kupte si sheron sněhové řetězy kn 1- balení - náš eshop ProdejOlejů.


Rětezy jednodušše nasadíte pomocí kroků viz. Baleno v praktické uzavíratelné. Textilní sněhové řetězy AutoSock velikost 6pro SUV, nové. Tento nejvíce prodávaný řetěz nabízí vše, co prvotřídní sněhový řetěz potřebuje. Náš tip: rychloupínací sněhové řetězy.


Rychloupínací sněhové řetězy

V našem sortimentu najdete i sněhový řetěz PEWAG SNOX, který se nenasazuje obvyklým způsobem, ale navléká se na . Fixační páka k ráfku kola s ergonomickým designedotažení jednou . Tyto řetězy s diagonálním vzorem jsou vyrobeny z kvalitní nikl-manganové oceli, D-profil článků zajišťuje . Při výběru sněhových řetězů je nutné znát přesný rozměr pneumatik, na které je chce majitel vozu nasazovat. Thule K Summit to jsou nejexklusivnější rychloupínací sněhové řetězy na trhu! Thule K-Summit KThule K- Summit Kjsou nejexklusivnější rychloupínací sněhové řetězy na trhu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky