středa 21. února 2018

Sekačka otava bdr 580 s

Podívejte se na kompletní sortiment. SAMOLEPKA BEZPEČNOSTNÍ ZNAKY. Stav viz foto, garážovaná, plně funkční, perfektní stav. Jednoduché ovládání,výkonná . V současné době stránku doplňujeme. Kompletní nabídku náhradních dílů vedených na prodejně získáte na dotaz.


Benzínový motor Tecumseh Spectra o výkonu 7kW (PS). Dům a zahrada - Bdr 5bazar. Mám něco podobného, akorát bez pojezdu, už asi let a zatím spokojenost. Mladší kopie sekačky OTAVA , již tak velice spolehlivé a výkonné, je ještě doplněna vypínáním žacího . Je určená pre najširší okruh užívateľov, ktorí oceňujú jej elegantný dizajn, . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bubnová sekačka. Oboustranně použitelný.


Povrchově kalený s houževnatým tělem nože. Mx otoče BDR Robus Jikov empty. Vypínač bezpečnostní kovový s aretací empty. Tato bubnová sekačka s pojezdem je jako stvořená pro sečení luk, sadů, velkých zahrad. Vřetenová sekačka SWARDMAN v záruce s bohatým příslušenstvím.


Vari bdr 5bubnová sekačka v dobrém stavu - připravena na sezonu. EITECH Supplement Set. Bubnova sekacka Otava. Benzínová sekačka s pojezdem in Rybniste, Liberecký Kraj, Czech Republic. Vyborny stav, pouzivana jednu sezonu.


HP MOTOR S TLAKOVÝM MAZÁNÍM záběr. Hlavní technické údaje. BDR 580S Otava - prodava Mountfield za 25tis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky