neděle 18. února 2018

Žebírkové pletivo v rámu

Oka žebírkového pletiva. Spolehněte se na profesionální služby a nakupujte přes náš e-shop! Nakupujte z pohodlí domova, doprava po celé ČR! Prodej včetně držáků žebérkového pletiva , vše skladem, doprava po celé ČR!


Firma JURAP BRNO je výrobcem žebérkového pletiva. Ocelový rám je vyroben z kulatiny o průměru mm natřený základní barvou a vypletený žebírkovým (lámaným) výpletem - pletivem ze žárově pozinkovaného .

Pletivo žebírkové , bez rámu a povrchové úpravy. Použití: drátěné pletivo do plotových rámů , pletivo na plot, výroba přepravních . Rozměry síta ‎: ‎dle požadavků zákazníka, max. Počet zboží v kategorii: 3. Plotové rámy HARD ( žebérkové pletivo ). Průměr drátu v mm, Velikost oka . Povrchovou úpravu je třeba objednat zvlášť!


Pletiva , ploty, oplocení, dráty, napínače, realizace staveb oplocení.

Různé formáty, síly drátu a rozteče ok. Rám opatřen základovou barvou, drát na pletivo žárově zinkováno ( pr. 24mm). Ploty s žebírkovým pletivem. Pozinkované žebérkové pletivo je vhodné nejen pro stavbu (opravu) plotových dílců, ale také pro výplně zábradlí, ochranných rámů v provozu,jako drátěné . Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.


Více informací o nastavení cookies najdete na . Kontaktovat dodavatele. Rámy s žebírkovým výpletem. Dodáváme drát pozinkovaný nebo v černém provedení. Pletená zinkovaná žebírková pletiva se používají pro výplně branek, bran a plotů.


Přesah drátu pro upevnění do rámu je cm. Vyrábí se z lisované sítě. Cena: 2Kč, Lokalita: České. Produkty Žebérkové pletivo.


Volnější vazba síta – obvykle se používá v rámech (mříže, ploty, kryty, zábrany) velký poměr mezi velikostí oka a průměrem drátu. Vybírejte z naší pestré nabídky a zvolte si ty. Branky a brány, sloupky plotové i vinohradnické, dráty do vinohradů.


Stínící tkaniny, průmyslové oplocení,.

Použití: třídiče sypkých i pevných materiálů, výplně plotových rámů , zábradlí, kryty, palety, rošty, nábytek, klece, dělicí stěny . Termíny dodání cca dní. Profesionál - dodavatel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky