pátek 2. února 2018

Svařované sítě z hladkého drátu

Svařované sítě z hladkého drátu

Svařované sítě z hladkého drátu černé. Může sloužit jako výstuž do betonových pochůzných ploch. Je vhodná pro výrobu malých klecí i voliér. Zvládneme svařit každou síť.


Máme zde svařované sítě z hladkého drátu , z žebírkového drátu neboli také kari drát, také zde najdete sítě atypické nebo . Vyrábíme svařované sítě s čtvercovými i obdelníkovými oky. Kari sítě ve formátech, hladké sítě ocelové pro různé stavební a zámečnické projekty. Síť svařovaná betonářská z žebírkových drátů , KARI.


Pro stavební účely, jako výplně do branek či pro stavbu kotců a jiných hospodářských oplocení. Parametry sítí vyhovují normě DIN 488. Tyto sítě mají využití především pro výrobu plotů , výplní zábradlí, stojanů, klecí, kovového nábytku, ochranných zábran, krytů . TYP, Rozměr sítí (mm), Rozteč drátů (mm), Průměr drátu (mm), Váha. Ocelové dráty hladké kalibrované, tažené za studena ve svitcích, nebo. Nabízíme svařované sítě žebírkové i hladké.


Svařované sítě z hladkého drátu

Jedná se o bodově svařované síto s čtvercovými oky používané ve. Chovatelské pletiva a sítě na voliéry - a další sortiment klasických, chovatelských,. Používají se v oblasti . Díky své struktuře – svařovaná síť je vyrobena z hladkého drátu – ji rovněž . Společnost APROMA, a. SVAŘOVANÁ SÍŤ HLADKÁ pozinkovaná - ve svitku.


AKČNÍ CENA NA SÍTĚ Z HLADKÉHO DRÁTU ! JEDINEČNÁ NABÍDKA VE DNECH 14. Výroba a prodej plotových systémů (klasická pletiva, svařované sítě , rámů včetně výpletu, výroba drátu ø až mm hladkého nebo žebírkového (KARI) . Typ rohože, Průměr drátu , Rozteč drátu , Rozměr rohože, Hmotnost, Počet ks ve svazku, Hmot. Ke sloupkům průběžným se pletivo přiváže vázacím drátem. INSTALACE PLETIVA NA NEROVNÉM TERÉNU.


Svařované sítě z hladkého drátu

Sítě svařované pevné a . Výztužné svařované sítě do betonu společnosti Železárny Annahütte. Provádíme svařované sítě z hladkého a žebrovaného drátu pro individuální objednávky zákazníků. Hodnocení produktu:. Velmi používanou a výhodnou výztužnou vložkou jsou svařované sítě z drátů tažených za studena, . KANALIZAČNÍ PLASTOVÉ . Sortiment: - svařované armovací sítě - svařované sítě z hladkého drátu - betonářská ocel - vázací drát - žebérkové a lisované pletivo - ohýbaná . Betonářská ocel a svařované sítě. Dostupné jakosti B500A and B500B.


FERT typu P, výrobce FERT a. Hladké dráty ve svitcích. Válcovaný drát z nelegované oceli k tažení a nebo. Armovací sítě a dráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky