čtvrtek 17. května 2018

Automatická strunová hlava

Universální strunová hlava. Při sekání pak stačí lehce klepnout hlavou o zem a struna se automaticky prodlouží na patřičnou délku. Určena pro struny o průměru.


Struna se vysune automaticky , jakmile je příliš krátká. Jednoduché navinutí struny do praktických strunových hlav ama. Originální nylonové strunové hlavy.


Maximální návin struny 5-6m. Není nutné rozebírat při doplňování struny. Struna v křovinořezu většinou dojde v okamžiku, kdy to nečekáte.


Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i . V naší nabídce naleznete jak strunové hlavy s pevně nastavenou délkou struny, tak s manuálním, poloautomatickým nebo plně automatickým vysouváním struny. Vyžínací struna se automaticky odvine, jakmile je strunovou hlavou klepnuto o zem. To znamená, že uživatel vždy kontroluje vysouvání struny a struna může být.


SuperCut strunová pro začišťovací práce automatické. Strunové hlavy pro vyžínače a křovinořezy. Velice jednoduché natahování nové struny ,bez potřeby sebemenšího rozebírání této hlavy anebo křovinořezu.


Dostupnost, Skladem (ks). Nejprodávanější Podle. Poloautomatické hlavy - . Automatická strunová hlava matica M 10xpro Oleo mac,Stihl, Husqvarna,Hecht,Einhell,Castel Garden,Texas,Nac.


Pokud žací hlavu nastavíte . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie strunova hlava automaticka. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Odolná proti opotřebení, s dlouhou životností. Jedná se o automatickou někdy označovanou jako poloautomatickou strunovou žací hlavu , kdy při krátkém přitisknutí hlavy k zemi se žací struna automaticky.


Cena pro Vás bez DPH ‎: ‎31- Kč Cena pro Vás vč. Struna je vysouvána automaticky , jakmile je hlavou klepnuto o zem. Profesionální hlava - již žádné ruční natáčení struny - jednoduše vlasec provlíknete a otáčením maticenatočíte, už žádne rozdělávání hlavy ! DEMON EL1polo- automatická strunová hlava pre krovinorez Vyžínacia strunová hlava. Vďaka funkcii EASY-LOAD je navíjanie struny veľmi jednoduché.


Easy-load strunová hlava pro křovinořezy HECHT 1BTS, 14 1BTS, 15 1BTS, 154. Opravdu jednoduchá výměna struny bez nutnosti použití nástroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky