středa 16. května 2018

Šedé mořidlo na dřevo

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ať už potřebovali obarvit dřevo , látku, vlasy nebo cokoliv jiného, sloužily jim k tomu přírodní pigmenty. Používala se různá barviva.


Po aplikaci mořidla dřevo většinou změní svoji barvu – ztmavne, ale zároveň . Pokud máte čerstvé a nevysušené dřevo , které chcete nabarvit, tak vám pomůže jedině lihové mořidlo Lazurol.

Výborně zvýrazní strukturu dřeva a při . Lihové mořidlo na dřevo pro veškeré použití v interiéru. Vzhledem k různým vlastnostem dřevin doporučujeme provést zkoušku vybarvení na vzorku mořeného dřeva. Návod k použití: na suché čisté dřevo naneste . Slouží k nabarvení přírodního dřeva do . Základní charakteristika: K barvení dřeva, zejména jehličnatých a pórovitých listnatých dřevin. Nové reaktivní mořidlo na dřevo.


Pro zvýraznění struktury dřeva.

Zvýrazňuje strukturu dřeva , proniká hluboko do podkladu. Po zaschnutí namořené dřevo vykartáčujte, povrchovou úpravu proveďte bezbarvým lakem nebo voskem. Mořidla jsou k dostání kapalná . Dosažený výsledek může podle druhu dřeva vypadat . Antik, mořidla na dřevo jsou určena k moření suchých a očištěných materiálů: dřeva dýh, laťovek atd. Jednoduše se aplikuje i na hrubé povrchy. Ideální pro ošetření zahradního nábytku, pergol, . Vlastnosti: - vodou ředitelné mořidlo na dřevo.


Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky). Mikroskopické pigmenty a pojiva rozptýlené v uhlovodíkovém rozpouštědle. Použití na všechny druhy surového dřeva před aplikací . Lihová mořidla se vyrábějí v široké škále základních . Popis - OSMO Olejové mořidlo na dřevo. Speciálně pro profesionální barevné tónování dřevěných podlah.


Dobře zpracovatelné, bez vytváření viditelných . Fungicidní a insekticidní napouštědlo na dřevo.

K preventivní chemické povrchové ochraně dřeva a materiálů na jeho bázi před napadením dřevozbarvujícími i . Osvědčeným a proto nejúspěšnějším postupem bylo, že se dřevo předmořilo. Tekuté lihové mořidlo na dřevo , OSB desky, cihly a další porézní materiály. Hydrovosk tekutý - mořidlo na dřevo 1L. Je-li dřevo lakované, pak je zapotřebí ho dobře obrousit a na kousku vyzkoušet, zda se bude mořidlo chytat.


Na voskované dřevo s mořidlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky