pátek 25. května 2018

Biokill návod k použití

Aplikuje se pouze na prostředí - koberce . BIO KILL není určen k přímé aplikaci na domácí zvířata. Bio kill ( pouze na prostředí ) - Biokill , přípravek na ničení ektoparazitů domácích zvířat,. Nesmí být používáno jinak, než je uvedeno v návodu! V případě použítí ve vlastním rozprašovači či postřikovači postupujeme dle návodu.


Ošetřená plocha musí být stejnoměrně zvlhčená. Při otočení páčky doprava získáme tenký paprsek, umožňující aplikaci insekticidu do. Otevřete trysku otočením páčky doleva, šikmo vzhůru.


Nelze jej použít pro likvidaci škůdců na zvířatech. Při použití Bio Kill proti švábům a rusům aplikujte postřik v pásech do rohů . NÁŠ TIP: Bio Kill kožní sprej můžete použít také na likvidaci výše uvedených parazitů a hmyzu z kotců, klecí, podestýlek, hnízd i domácností. Bio Kill je účinný insekticidní postřikový přípravek s dlouhodobým účinkem. Je určen pro zásahy proti hmyzu.


Prodejna Praha Pankrác ‎: ‎Skladem ks Centrální sklad SpokojenyPes. Balení 1ml s rozprašovačesejměte kryt rozprašovače a . Neznečišťuje a nezanechává skvrny na textilu, dřevě, tapetách. Biokill je přípravek na ničení ektoparazitů domácích. Nepoužívejte jinak než je uvedeno v návodu na obalu výrobku. Bio Kill sprej - vysoce účinný, netoxický a antiparazitický přípravek na prostředí.


Použití : a) Proti švábům a rusům - aplikuje se ve formě pásů do rohu místností, . Návod k použití : Před upotřebením protřepat! Přípravek aplikujte ze vzdálenosti asi 30cm na všechna místa, kde se hmyz zdržuje a ukrývá. Insekticidní postřikový přípravek s. Pečlivě čtěte návod k použití na výrobku. Bio Kill 100ml rozprašovač - PŘÍPRAVEK NA HUBENÍ HMYZU insekticidní postřikový přípravek s. Používat v souladu s nařízením (EU) č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky