čtvrtek 24. května 2018

Daruji dlažbu

Collection of Marketplace items. Daruji dlažbu za odvoz. Listed ورځې مخکې in ‎Prachatice, Jihočeský kraj‎ . Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z 5inzerátů. Asfaltový recyklát, pískovcové kameny, hlína, suť, beton. Neuvedeno Frýdek- Místek.


V sekci Dlažba a obklady na inzertním serveru ANNONCE se nachází inzeráty na venkovní a interiérovou dlažbu , mramor, umělý kámen, zámkovou dlažbu , . Rozměry dlažby cca 34. Tato položka byla publikována na . Prodám starší zámkovou dlažbu , cca 1m2. Množství je cca kolem 12. Dlazba je použita a zároveň už nevyu. Polední slunce ohřálo dlažbu.


Já ti navíc daruji sto deset stříbrných mincí, cenu tvého otroctví, jako věno do manželství s mým pobočníkem. Příspěvek od Zdeněk pon 04. Dobrý den, o dlažbu bych měl zájem, je na Vás nějaký kontakt? Nabízím k prodeji dlažbu Klinker je tmavě hnědá plnobarevná žíhaná. Tato nabídka Kup Teď byla prodána za Kč.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Koupím dlažbu viz foto pomůže mi i metr čtvereční. Hasiãského záchranného sboru z Boskovic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky