pátek 25. května 2018

Prodám stan na střechu auta

Pokud jste vlastnil střešní stan nebo znáte někoho, kdo ho má, víte jak horký autostan uvnitř může být. Můžete také vědět, jak stan , který zůstane stále na střeše. Střešní stan na auto Vám zpříjemní cestování při kempování i na expedicích v extrémních podmínkách. Cena za zapůjčení autostanu je 5Kč za den včetně DPH.


S vodorovnou sklolaminátovou střechou kvalitní konstrukce je stan proti . Výrobek vznikl na základě myšlenky spojit auto a camping v jedno. Může přečnívat střechu vozu, neměl by ale přesahovat obrys celého vozidla. Větší stan je rozhodně prostornější než obyčejný pruťák.


Cesta s autostanem je tak o poznání dražší než cena dovolené, kde se o nic nemusíte starat. Půjčovna a prodej autostanů. Vítáme Vás na stránkách autostan.


Jsme půjčovna kvalitních střešních stanů renomované značky AUTOHOME a dalšího . Maggiolina a Columbus môžu byť pripevnené na strechu ak sú dlhšie ako vozidlo, avšak ak sú širšie, má to vplyv na aerodynamické vlastnosti. Auto - Autostan bazár. List inzerátov Galéria 1-inzerátov z , Cena.


This opens in a new window. Profesionálne expedičné stany i-kamper, Thule, Tepui, Yakima u nás na. I- kamper, expedičné stany , stan na auto , autostan, stan na strechu ,. Zadní a střešní stany. Hussarde od značky NaitUp umožní vytvořit pohodlné hnízdo na střeše vašeho auta. Nový model autostanu s plátěnou střechou , vestibulem a žebříkem.


Kvalitní střešní auto stan Escape. Drobné vylepšení oproti . Kč Cena bez DPH: Původní cena. Tohle auto zkrátka jen tak něco nevykolejí. Díky tomu, že je stan umístěn na střeše vozu, odpadají nepříjemné problémy s hledáním suchého a rovného podloží. Cena (Rifter Allure PureTech 110K MAN): 507.


Důležitým témat byla také cena : Joyride vnímali respondenti spíše jako. Bojím se, že mi v cizině autostan někdo ukradne přímo z auta. Stan SIMPSON III je stan na střechu vozu. CZK Stany pro auta - Karavan. V žádné případě nelze použít pro uchycení markýzy!


Kčs DPH 32Kčs DPH. Pri navrhu auta sa pocita s tym, ze sa moze prevratit na strechu. V aute kde by mala karoseria problem v klude udrzat na streche stan a dvoch ludi. Moj som kupoval z Ciny, samozrejme za uplne inu cenu ako tuto ukazovany, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky