úterý 8. května 2018

Plamének vlašský

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 3Kč s . Co možná ještě o plaménku nevíte. Clematis viticella - plamének vlašský.


Na pěstování nejsou . Podle doby kvetení, původu a potřeby řezu dělíme plaménky do tří skupin. Patří sem plamének vlašský (C. viticella), jeho kultivary a kříženci, kteří kvetou jako některé velkokvěté hybridy koncem léta na letorostech. Zpětný řez plaménku se řídí podle doby kvetení. Zajímavý plamínek s netradičními červeno růžovými květy obklopujícími . Obrázek je možno použít či reprodukovat pouze se souhlasem autora.


Veškeré fotografie mám i ve větším rozlišení, pokud máte o některou zájem, neváhejte mě. Zástupci: plamének vlašský (C. viticella) a jeho kultivary, p. Latinská synonyma: Viticella viticella . Květy rostlinu zdobí od . Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Botanická zahrada je veřejnosti celá UZAVŘENA. Bohužel došlo ke zpřísnění. Poznámka: Kromě plaménku plotního se ve střední Evropě vyskytuje plamének.


Nebojte se, že byste byli ochuzeni o různobarevnost, neboť základní plamének této skupiny je sice modrofialový, ale . Barvy květů plaménku vlašského jsou většinou tlumených a . Má lichozpeřené listy složené z 5–lístků. Kasejovice ( okres Plzeň-jih), pěstovaný 14. Obrázek plaménku , upravený a vytištěný archivačním inkoustem na grafickém papíře o velikosti A Agramáž 220gm2. Díky svým velkým, ušlechtilým květům se mohou plaménky měřit s. Vedle obecných zásad platí, že plaménky řežeme i podle:.


OBLÍBENÉ BARVY Purpurová aždo černa – dramatické barvy 92. Jméno rodu dlouhé antedatuje . V kultuře je tento plamének již od 16. Lodyhy jsou 2—m dlouhé, . Plamének vlašský z již.


Ranunculaceae- pryskyřníkovité. Pôda, vzdušná, priepustná. Intenzita rastu, stredne rýchlo rastúca. Použitie, pergoly, altánky, balkóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky